MHP'li Yılmaz TBMM'de Selçuk Bayraktar'a Sahip Çıktı
Haber Detayı
24 Haziran 2022 - Cuma 14:17 Bu haber 2320 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz TBMM'de Selçuk Bayraktar'a Sahip Çıktı
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Selçuk Bayraktar'ın yargılanması tartışmasını TBMM'ye taşıdı.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz TBMM'de Selçuk Bayraktar'a Sahip Çıktı

Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ların terörle mücadelede kullanılmasından rahatsız olduğundan dolayı, olası bir CHP iktidarında Selçuk Bayraktar'ın savaş suçlusu olarak yargılanacağını ima eden CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Selçuk Bayraktar'ı yargılamak isteyen zihniyete 2023 seçimlerinde geçit vermeyeceklerini söyledi.

 

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU, SİHA'LARI VE SELÇUK BAYRAKTAR'I HEDEF ALDI

 

Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ların terörle mücadelede kullanılmasından rahatsız olduğunu geçmişte defalarca dile getiren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'nin Savunma Sanayisinin gelişmesine çok büyük katkı koyan Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

 

Masa 6 Haber Kanalı isimli bir sosyal medya hesabında, olası bir CHP iktidarında Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Sezgin Tanrıkulu'nun Türkiye'nin SİHA üretimine son vererek Selçuk Bayraktar'ı yargılatacağı paylaşıldı. Bu paylaşımı kendi hesabından paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, ''Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız.'' ifadesini kullanarak, adeta yazılanları onaylıyor pozisyonuna düştü.

 

MHP'Lİ ÜMİT YILMAZ SİHA TARTIŞMASINI TBMM'YE TAŞIDI

 

Türkiye'nin Irak, Suriye ve Libya operasyonları ile Karabağ ve Ukrayna'da olağanüstü başarılı sonuçlara imza atan SİHA'ların ve Selçuk Bayraktar'ın hedef alınması milli düşünen herkesin tepkisini çekerken, konuyu TBMM'ye taşıyan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Selçuk Bayraktar'ı 'savaş suçu işlediği' yalanıyla yargılayacağını söyleyenlere geçit vermeyeceklerini söyledi.

 

MHP'Lİ ÜMİT YILMAZ: BAYRAKTAR'I YARGILAMAK İSTEYEN ZİHNİYETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ

 

Türk Milletinin Selçuk Bayraktar'ı yargılamak isteyenleri 2023 seçimlerinde iktidara getirmeyeceğini belirten MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Millî teknolojiyle ve Türk milletinin yetiştirdiği bilim insanlarınca üretilen, terörle mücadelede başarılı sonuçlar vermesinin yanı sıra, topraklarımızda gözü olan düşman ülkelere karşı caydırıcılığı tartışılmaz olan İHA ve SİHA'larımız emperyalist ülkeleri ve içerideki iş birlikçilerini rahatsız etmeye devam ediyor. Savunma sanayimizin yerlileştirilmesini içine sindiremeyen bu iş birlikçilerin sözcüleri, yapılan yatırımları ve ülkemizin savunma sanayisi ihracatını kötülemenin bir adım ötesine geçerek, İHA ve SİHA üreticisi şirketimize ve yöneticilerine ağır ithamlarda bulunmuştur. Önümüzdeki seçimlerde İHA ve SİHA'larımızın sembol ismi Selçuk Bayraktar'ı 'savaş suçu işlediği' yalanıyla yargılayacağını söyleyenlere karşı yüce Türk milleti geçit vermeyecektir diyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, Selçuk Bayraktar, yargılanması, tartışması, TBMM, taşıdı, gündeme geldi, Savunma Sanayisi, Türkiye, iktidar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı