MHP'li Sazak: Kurdun Karşısına Ancak Birleşip Çıkıyorlar
Haber Detayı
24 Haziran 2022 - Cuma 20:27 Bu haber 3233 kez okundu
 
MHP'li Sazak: Kurdun Karşısına Ancak Birleşip Çıkıyorlar
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, kurdun karşısına ancak birleşerek çıkma cesareti gösterenlerin huzur bozmasına izin vermeyeceklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak: Kurdun Karşısına Ancak Birleşip Çıkıyorlar

Siyasi iktidarın zor durumda kalması için ekonomik sıkıntıların artmasına adeta dua eder hale gelen muhaliflerin, Türkiye'nin başarılı olduğu Savunma Sanayisini hedef alması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, kurdun karşısına mahallenin itleri gibi ancak birleşerek çıkma cesareti gösterebilenlerin, Türkiye'nin huzurunu bozma girişimlerine fırsat vermeyeceklerni söyledi. 

 

MUHALİFLERİN SİHA TAKINTISI VE EKONOMİK SIKINTI ELEŞTİRİLERİ

 

Salgın ve savaşın tüm ülke ekonomilerini olumsuz etkilediği, fiyatların artmadığı bir ülkenin kalmadığı bir ortamda, sadece Türkiye'de ekonomik sıkıntı yaşanıyormuş algısı oluşturmaya çalışan muhalif cenah, ekonomik sıkıntılardan dolayı yaptıkları eleştirileri siyasi iktidarı yıpratma kampanyasına dönüştürdü. Ekonomik sıkıntıları sürekli olarak gündemde tutan muhalif cenahın temsilcileri, Türkiye'nin başarılı olduğu alanları ise görmezden gelmeye devam ediyor hatta başarılı işleri baltalamaya çalışıyor. Bunlardan bir tanesi de Türkiye'nin Savunma Sanayisinde dünyada söz sahibi olmaya başlamasıdır. 

 

Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ların terörle mücadelede kullanılmasından rahatsız olduğunu geçmişte defalarca dile getiren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'nin Savunma Sanayisinin gelişmesine çok büyük katkı koyan Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı. Sosyal medya hesabından, olası bir CHP iktidarında SİHA üretimine son verilerek Selçuk Bayraktar'ın yargılanacağını ima eden paylaşımlarda bulunan Sezgin Tanrıkulu'na, milli düşünen herkes tarafından tepki gösterdi.

 

MHP'Lİ METİN NURULLAH SAZAK'TAN MUHALİFLERE SERT TEPKİ

 

Siyasi iktidarın zor durumda kalması için ekonomik sıkıntıların artmasına adeta dua eder hale gelen muhaliflerin, Türkiye'nin başarılı olduğu Savunma Sanayisini hedef alması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dünya genelindeki ekonomik sıkıntıların ülkemize yansımasından haz alanların ve ürettiğimiz İHA/SİHA’lardan rahatsızlık duyan pisliklerin kurdun karşısında mahallenin itleri gibi bir araya gelerek ürmeleri bizleri şaşırtmamaktadır. Bizi şaşırtan bu pisliklerin maalesef bu ülkenin ekmeğinden, suyundan, havasından ve nimetlerinden faydalanıyor olmalarıdır. Esfel-i safilin olan bu zevatların ülkenin huzurunu bozmasına biiznillah fırsat vermeyeceğiz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, kurdun karşısına, ancak birleşerek, çıkma cesareti, gösterenler, huzur bozması, Savunma Sanayi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı