MHP'li Yılmaz: Ekonomiyi Yıpratarak da Başaramazsınız
Haber Detayı
29 Kasım 2021 - Pazartesi 16:32 Bu haber 2638 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz: Ekonomiyi Yıpratarak da Başaramazsınız
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, darbeyle Türkiye'ye diz çöktüremeyenlerin ekonomik saldırılarla da başarılı olamayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz: Ekonomiyi Yıpratarak da Başaramazsınız

MHP'nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında Düzce'de bulunan MHP Heyeti ile birlikte vatandaşlarla kucaklaşan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, darbe yaparak Türkiye'yi ele geçirmeye çalışanların, başaramayınca döviz kuru üzerinden yaptıkları ekonomik saldırılarla Türkiye'yi yıpratmaya çalıştıklarını söyledi.

 

DÜZCE'DE İLGİYLE KARŞILANAN MHP HEYETİ VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özaslan, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MHP MYK Üyeleri Abdullah Bahadır Alperen, Ahmet Savaş Çolak,  Gökhan Türkeş Öngel, Mehmet Duygulu ve MHP MDK Üyesi Özmen Alp Giray'dan oluşan MHP Heyeti,  teşkilat üyeleri ve vatandaşla buluşmak üzere Düzce'ye geldi. Düzce de büyük ilgi ile karşılanan MHP kurmayları toplumun her kesiminden temsilciler ve vatandaşlar ile bir araya gelerek güncel sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların her zaman şüphesiz güvenini kazanan MHP Heyeti yapmış olduğu çalışmalarla sahada da bunun en güzel yansımasını gözlemleyerek toplumla kucaklaşmaya devam etti. 

 

MHP HEYETİNDEN ESNAF ZİYARETLERİ

 

MHP Düzce il Teşkilatı’nın organize ettiği kahvaltı programı ile çalışmalarına start veren heyet, kahvaltı programı sonrası geniş kapsamlı bir çalışmaya imza attı. İlk olarak MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, İlçe Başkanları ve İlçe Yöneticileri, Ülkü Ocakları yönetici ve mensupları, Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri, Muhtar, STK ve basın mensuplarıyla bir araya gelen heyet yapmış oldukları çalışmanın önemi ve genel sorunlara MHP’nin bakışı, değerlendirmesi üzerine bir dizi açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz Şehidi Gölbaşı Özel Harekât Şube Müdürü Ufuk Baysan’ın önce ailesi ve ardından şehidin kabir ziyareti gerçekleştirilerek sahaya inen MHP Heyeti, Düzce Merkez Esnafı ile bir araya geldiler.

 

ÜYE KAYIT STANDINDA MHP'YE KATILANLARA ÜÇ HİLAL ROZETİ TAKILDI

 

Akabinde MHP Düzce İl Teşkilatı üye kayıt standını ziyaret eden MHP Milletvekilleri, MYK ve MDK üyeleri MHP üye kaydı yaptırarak gönül bağını pekiştiren vatandaşlara rozetlerini takarak samimi görüntüler oluşturdular. Akçakoca’da MHP ilçe yöneticileri, partililer, vatandaş ve esnaf ziyaretiyle vatandaşla buluşmalarına devam eden heyet samimi sohbetler gerçekleştirdi. Üye kayıt çalışmalarına Akçakoca’da da devam eden MHP yöneticilerine eşlik eden heyet Düzce Merkez’de olduğu gibi çalışmalarına devam etti.

 

MHP'Lİ ÜMİT YILMAZ: DARBEYLE BAŞARAMADILAR EKONOMİYLE YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

MHP Heyeti ile birlikte yapılan saha çalışmalarında vatandaşlarla kucaklaşıp, yaşanan sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Türkiye'nin üzerinde emelleri olan küresel güçlerin, darbeyle başaramadıklarını döviz kuru üzerinden yaptıkları ekonomik saldırılarla başarmaya çalıştıklarının farkındayız. Türk Milletinin feraseti ve devletine sahip çıkması, onların tüm oyunlarını bozacak ve yine başaramayacaklar. Türkiye'yi uzun süredir meşgul eden ekonomik saldırılardan rahatsız olan vatandaşlarımıza, Türkiye'nin üzerine oynanan oyunları anlatmaya çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz esnafların, kucaklaştığımız vatandaşların yaşadığı sorunları dinledik ve notlarımızı aldık. Söz konusu sorunların çözümü noktasında elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 6 kişi görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, darbe yaparak, Türkiye, ele geçirmek, isteyenler, ekonomiye saldırarak, başaramazlar, Adım Adım 2023 İl İl Anadolu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı