Manisa'da Partilerinden İstifa Eden 150 kişi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
28 Kasım 2021 - Pazar 10:55 Bu haber 4607 kez okundu
 
Manisa'da Partilerinden İstifa Eden 150 kişi MHP'ye Geçti
MHP'nin Adım Adım 2023-İl İl Anadolu proğramı kapsamında yürütülen çalışmaları, vatandaşların MHP'ye katılmalarına vesile oldu.
MHP Haberi
Manisa'da Partilerinden İstifa Eden 150 kişi MHP'ye Geçti

MHP'nin Türkiye genelinde başarıyla gerçekleştirdiği Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında Manisa'da çalışmalarını sürdüren MHP Heyeti, STK, Ticaret ve Sanayi Odaları, Muhtarlar, Sendikaları ziyaret edip esnaf gezileri yaptıktan sonra çalışmalarını toplu katılım töreniyle taçlandırdı. Ülkü Ocakları'nın düzenlediği Büyük Turan Gecesine katılan gençlerin coşkusu, heyecanı ve kalabalığı ise yükselen Milliyetçiliğin ayak sesleriydi.

 

ADIM ADIM 2023 İL İL ANADOLU PROĞRAMLARI MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI

 

MHP'nin Türkiye genelinde Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temasıyla yürüttüğü proğram kapsamında yapılan çalışmalar, meyvesini vermeye başladı. MHP Manisa İl Teşkilatı'nın Yunusemre İlçesinde bulunan Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda düzenlediği toplu katılım töreninde, değişik partilerden istifa eden 150 kişi MHP'ye katıldı. MHP'ye üye olan 150 kişiye Üç hilal rozetini proğrama katılan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyeleri Mustafa Aksoy, Ali Uçak, Mehmet Ödevli, Deniz Depboylu, Oğuz Akarfırat ve Burak Pehlivan, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ve Belediye Başkanları taktı. 

 

MHP MANİSA İL BAŞKANI MURAT ÖNER'DEN AÇIKLAMA

 

Partilerinden istifa ederek MHP'ye katılan 150 kişi için düzenlenen toplu katılım töreninde yaptığı konuşmada, MHP'nin zafere doğru koşarak ilerlediğine dikkat çeken MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, ''Bugün birlik, kucaklaşma ve safları sıklaştırma günüdür. Hiçbir ayrım yapmadan, bayrak, vatan ve millet ortak paydasında buluşmanın zamanı geldi, hatta geçmektedir. Yüreği Türk Milleti ve vatan sevgisi ile çarpan, yüreği aziz şehitlerimizle yanan, göğsünü gere gere ‘Ne Mutlu Türk'üm Diyene' diyebilen herkesle kucaklaşma anı gelmiştir. Türkiye düşmanları, yerli işbirlikçilerle birlikte ne yaparsa yapsın, siparişle çalışan anket firmaları ne söylerse söylesin, 2023 yılı Cumhur İttifakı'nın, Türk milletinin ve Türkiye’nin zafer yılı olacak. Geleceğin Lider Ülke Türkiye’sine özünde vatan ve millet sevgisini barındıran Cumhur İttifakı'nın yerli ve milli şuuruyla ulaşacağız. Partimize katılan hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyor, hepsine teker teker hoş geldiniz diyorum. Yeni üyelerimiz gücümüze güç katacaktır. Hayırlı uğurlu olsun. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.'' dedi.

 

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ AYŞE SİBEL ERSOY'DAN AÇIKLAMA

 

Manisa'nın tüm Türkiye'de olduğu gibi MHP'nin zaferini koştuğunu müjdelediğini belirten MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş tarafından Adana'da kurulan MHP, 52 yıldır çizgisinden hiçbir zaman taviz vermeyen ve her zaman önceliğinin Türkiye olduğunu ifade eden bir siyasi partidir. MHP, Genel Başkanımız, Bilge liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde, ilkeli, sorumlu, sorun çözen, çözüm üreten, sorumluluk ve inisiyatif alan bir partidir. MHP, bütün meselelere dünya ve Türk tarihi çerçevesinde, milli tarih şuuru içerisinde dün bugün yarın perspektifiyle bakan, görüşleri, teşhisleri isabetli ve öngörüleri çıkan bir partidir. 2023 seçimlerinde Manisa’da da büyük bir zafere imza atacağız inşallah, bütün Türkiye’de olduğu gibi. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.'' dedi.
 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve kalabalık görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve kalabalık görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Manisa İl Başkanı, Murat Öner, Ayşe Sibel Ersoy, Erkan Akçay, MHP toplu katılım, toplu katılım töreni, yükselen Milliyetçilik, yeni üyeler, coşku ve heyecan
Yorumlar
Haber Yazılımı