MHP'li Durmaz'ın Koray Aydın'a Sorusu İyi Parti'yi Dağıttı
Haber Detayı
29 Kasım 2021 - Pazartesi 11:16 Bu haber 3548 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'ın Koray Aydın'a Sorusu İyi Parti'yi Dağıttı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İyi Parti'li Koray Aydın'a öyle bir soru sordu ki, İyi Parti'nin resmen ayarını bozdu.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'ın Koray Aydın'a Sorusu İyi Parti'yi Dağıttı

MHP'nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Adım Adım 2023 İl il Anadolu proğramları kapsamında Trabzon'da bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'a öyle bir soru sordu ki, asıl soruya cevap veremeyen İyi Parti'nin ayarı bozuldu.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN İYİ PARTİ'Lİ KORAY AYDIN'A SORU

 

Adım Adım 2023 İl il Anadolu temasıyla Trabzon'da başarılı bir toplantı gerçekleştirerek, vatandaşlara muhalefet partilerinin gerçek yüzünü gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, HDP'lilerin 'Bizim oylarımızla o koltukta oturuyorsunuz.' sözlerine cevap veremeyen, burası Kürdistan diyene ses çıkaramayan İyi Parti'nin, HDP ile birlikteliklerini sorgulayan Şehit ağabeyine küfreden Milletvekillerine sahip çıktığını hatırlattığı konuşmasında, ''Şimdiki İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı televizyona çıktı, dedi ki 'Bu hanımefendiyi cemaat destekliyor.' O Koray Aydın, dün cemaatçi dediği hanımefendinin teşkilat başkanlığına razı oldu. Meral Akşener Ülkücü hareket içinde çok fazla bir geçmişi olmadığı halde Koray Aydın ona tabi olarak, onun maiyetine girmeyi kabul ederek teşkilat başkanı olarak çalışmaya devam ediyor. Hani bu cemaatçiydi, cemaatin de ne olduğu ortaya çıktı. Sen niye oradasın? Seni oraya mecbur eden ne var Koray Aydın? Seni oraya ne götürdü, çık, bunu açıkla. Zaman gazetesinin 25. yıl resepsiyonuna hiçbirimiz gitmedi, tek kişi gitti, Koray Aydın. Bugün de hanımefendinin maiyetindedir." dedi.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'IN SORUSUNA İYİ PARTİ'DEN ALAKASIZ CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP'de siyaset yaptığı dönemde Meral Akşener'e yönelik FETÖ suçlaması yapmasına rağmen MHP'ye ihanetinden sonra FETÖ suçlaması yaptığı Meral Akşener'in emrinde çalışmaya razı olan Koray Aydın'a ''Seni İyi Parti'ye mecbur eden ne var?'' diye sordu. MHP'li Sadir Durmaz'ın sorusuna Koray Aydın cevap veremezken, asıl soruya hiç değinmeden cevap vermeye çalışan İyi Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ''Fetö’nün kaset tuzağıyla önündeki 1.sıra adayı istifa ettiği için Yozgat’tan milletvekili seçilen, yardımcılığını yaptığı Genel Başkan Yrd. yine aynı FETÖ tezgahıyla görevinden çekilince Gn. Bşk.Yrd olan Sadir Durmaz, İyi Parti’ye dil uzatacağına, neyin numunesi olduğunu hatırla.'' dedi.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN İYİ PARTİ'YE CEVAP

 

İyi Parti'li Koray Aydın'ın susmasına ve onun yerine Müsavat Dervişoğlu'nun asıl soruya hiç değinmeden cevap vermeye çalışması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Basit bir soruydu! 'Böyle düşündüğün birinin maiyetinde neden siyaset yapıyorsun?' dedim, cevap, İP’in, HDP’yi meşrulaştırmakla görevli, 'aklıyla kalıbı Müsavi olmayan' sözcüsü Müsavat’tan geldi. MHP’ye operasyon yapan FETÖ’nün İP’e desteğinin hatırlatılması ayarlarını bozmuş.'' dedi.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ, KORAY AYDIN'IN MERAL AKŞENER'E YÖNELİK SUÇLAMALARINI PAYLAŞTI

 

Sorduğu soruya cevap alamayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İyi Parti'li Koray Aydın'ın Meral Akşener hakkında yaptığı iki konuşmanın videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. MHP'li Sadir Durmaz, İyi Parti'li Koray Aydın'ın MHP'de siyaset yaparken ve İyi Parti'ye geçtikten sonraki iki konuşmasını hatırlatarak, sorunun esas muhatabının Koray Aydın olduğunu ve ondan cevap beklediğini ortaya koydu.

 

1. VİDEO: KORAY AYDIN'IN MERAL AKŞENER'İ SUÇLADIĞI KONUŞMASI

 

16 Haziran 2016 tarihinde, MHP'de siyaset yaptığı dönemde Meral Akşener'e yönelik FETÖ suçlaması yapan Koray Aydın, ''Bütün İllerde, o illerde yaşayan cemaat mensubu (FETÖ,cü) insanların bu tek adayın üzerinde bütünleşmesi ve onun mitinglerine ve toplantılarına yoğun ilgi ve organizasyonlar yapılması, bu tür algının Meral Akşener hanım üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Bu şimdi yani bir söylem olmaktan çıkmış; İller düzeyinde özellikle bu hareketi (FETÖ) temsil eden arkadaşlarımız nezdinde, bir takım destek verme organizasyonlarına da dönüştüğünü biz de görüyoruz, MHP'ye oy veren tabanımız da görüyor. Buradan (FETÖ'den) kendisine bir destek olduğu kesindir.'' dedi.

 

2. VİDEO: KORAY AYDIN'IN SUÇLADIĞI MERAL AKŞENER'E DESTEK KONUŞMASI

 

MHP'ye ihanetinden sonra İyi Parti'ye geçerek FETÖ suçlaması yaptığı Meral Akşener'in emrinde çalışmaya razı olan Koray Aydın, 22 Ağustos 2017 tarihinde yaptığı konuşmada, ''Ya sessiz ve sakince hiçbir şey olmuyormuşcasına sinip kalınacak ya da yola çıkanlara (Meral Akşener'e) omuz verilip yol arkadaşlığı olunacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, soru sorunca, ayarları bozuldu
Yorumlar
Haber Yazılımı