MHP'li Yılık'tan Elmalı Davası Hakkında Açıklama
Haber Detayı
01 Temmuz 2021 - Perşembe 16:26 Bu haber 2591 kez okundu
 
MHP'li Yılık'tan Elmalı Davası Hakkında Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Elmalı Davası konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yılık'tan Elmalı Davası Hakkında Açıklama

Antalya'nın Elmalı ilçesinde iki kardeşin istismara uğramasıyla ilgili başlatılan Elmalı Davası konusunda açıklamalarda bulunan MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Devletin ve herkesin birinci önceliği olan çocukları korumak ve kollamak için atılacak her adımı ve her düzenlemeyi destekleyeceklerini söyledi.

 

ÇOCUKLARIMIZI KORUMAK VE KOLLAMAK DEVLETİN VE HEPİMİZİN BİRİNCİ ÖNCELİĞİDİR

 

Son günlerde yaşanan ve özellikle Elmalı davası olarak bilinen vahim,  içimizi acıtan, yüreklerimizi titreten olay neticesinde çocuklarımızı korumak, kollamak toplumdaki her bireyin ve dahi tekraren vurgulamak isterim ki devletimizin birincil önceliğidir. Söz konusu olayda olduğu gibi cinsel istismarın tespit edildiği andan itibaren hem tespiti yapan kolluk kuvvetleri hem de nihai kararı oluşturacak yargı mercileri hassas bir şekilde ve en ince ayrıntısına kadar olayı araştırmalıdırlar.

 

ÇOCUKLARI VE GENÇLERİ KORUMAK İÇİN YENİ DÜZENLEMELER YAPILMALI

 

Olayın ortaya çıktığı andan itibaren en kısa sürede faillere en ağır cezanın verilmesi, bu sebeple, cinsel istismar, kadına karşı şiddet gibi toplumun genelini ilgilendiren davaların öncelikle ve ivedilikle çözüme kavuşturulması en büyük temennimizdir. Bir yandan tespit edilen vakaların en kısa sürede cezalandrılması gerekirken,bir yandan da bu tür olaylarla bir daha karşılaşmamak adına, çocuk ve gençlerimizi korumak için yapılması gerekenlerin değerlendirilip, çözüm yollarının hızlıca yürürlüğe konulması gerektiği inancındayız.

 

KALICI ÇÖZÜM İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLECEK HER DÜZENLEMEYİ DESTEKLİYORUZ

 

Sayın Genel Başkanımızın da defalarca üzerinde durduğu gibi bu tür suçlarla ilgili kalıcı ve köklü önlemleri almak ertelenemez bir mecburiyettir. MHP olarak toplumu derinden yaralayan cinsel istismar fiillerini ve faillerini en sert ve en kuvvetli şekilde kınıyoruz. Çocuklarımızın bu tür sapkın davranışlara maruz kalmaması adına yapmış olduğumuz çalışmalarla birlikte, bu minvalde gerçekleştirilecek her düzenlemeyi, atılacak her adımı en güçlü şekilde destekleyeceğimizi ifade ediyoruz.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Pelin Yılık, Elmalı Davası, konusunda, açıklamalar, çocukları, korumalıyız, düzenleme yapılmalı, destek olacağız, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı