MHP'li Özdemir: Muhalifler Görevlerini Yapıyor
Haber Detayı
01 Temmuz 2021 - Perşembe 19:34 Bu haber 3099 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Muhalifler Görevlerini Yapıyor
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhaliflerin Türk Demokrasi Projesi'nin hedeflerini yerine getirmeye başladığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Muhalifler Görevlerini Yapıyor

ABD’de Türk Demokrasi Projesi adıyla yeni bir düşman kamp kurulurken belirledikleri hedefleri yerine getirecek olanların da görevlerini yapmaya başlamasına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, her fırsatta Ankara yerine Vaşington’a seslenenlerin Türk Dünyası söylemlerinde samimi olmadıklarını belirterek, her önüne gelenin Bozkurt işareti yapmakla Ülkücü olamayacağı gibi her Akkülah giyenin de Turancı olduğunu iddia etmenin mümkün olmadığını söyledi.

 

MUHALEFETE BİÇİLEN ROL AÇIĞA ÇIKMIŞTIR

 

ABD’de göreve gelen yeni yönetimin Türkiye’nin iç işlerine ve demokrasisine müdahale çabalarını ilan etmesine paralel olarak zillet mensuplarının da eş güdümle faaliyete koyulduğu malumdur. Türkiye'ye karşı kurulmak istenilen cephede, CHP ve İP'e biçilen rol açığa çıkmıştır. German Marshall Found isimli kuruluşun Kasım 2020 tarihindeki toplantısına katılarak ABD yönetiminden Türk demokrasisine müdahale etmeleri çağrısı yapan CHP’li isimlerin, bugün çağrılarına karşılık yaşananlar ve aldıkları görevler ortadadır!

 

TÜRK DEMOKRASİ PROJESİ İSİMLİ YENİ DÜŞMAN KAMPINDA GÖREVLER

 

ABD’de “Türk Demokrasi Projesi” adıyla yeni bir düşman kamp kurulurken içerisinde CHP eski milletvekili FETÖ'cü isimlerin yer alması bir yana CHP Genel Başkanı da, Türkiye’ye dostlarıyla beraber demokrasi getireceğini iddia ederek dostluğunun tarif ve hedefini belirginleşmiştir. FETÖ’nün faaliyet gösterdiği iddia edilen bir ülkeden isimlerin yer aldığı heyetin Kılıçdaroğlu’na ziyaretini Turancılık kisvesi altında sunma vazifesi de belli ki Fitneçağ gazetesine verilmiştir. Bu gazetede Y. Selim Demirağ imzalı çıkan yazı tam bir maskeli balo komedisidir.

 

GERÇEK HİSLERİNİ HER FIRSATTA AÇIĞA VURUYORLAR

 

Türk Dünyası, Karabağ için tek yürek olmuş toplu vururken, CHP’li isimlerin “Karabağ’a cihatçılar gönderildi” yalanıyla verilen hürriyet mücadelesini nasıl baltalamaya çalıştıkları, Türkiye ve Türk Dünyası'nın değil, ABD’nin hassasiyetlerini gözettikleri bilinmektedir. Suriye ve Irak’ta yıllardan bu yana Türkmenlerin karşı karşıya kaldığı zulüm karşısında üç maymunu oynayan, hatta terör örgütü PKK/PYD’yi meşru göstererek, Türkiye’ye saldırmayacağını iddia edecek kadar ileri giden CHP, gerçek hissini her fırsatta açığa vurmaktadır.

 

TÜRKLÜĞÜN DESTANSI MÜCADELESİNİ BALTALAMAYA ÇALIŞANLAR

 

Bugünkü CHP yönetimi için Türk Dünyası kavramı hakiki ve samimi bir yaklaşım değildir. Fitneçağ istediği kadar “Türkiye karşıtı dostluk grubu” üyeliğinin gereğini yapsın, Türklüğün vicdanında yer alan bu hakikat değişmeyecektir. ABD Başkanına Türkiye’ye müdahale çağrısı yapan, Karabağ’da verilen Türklüğün destansı mücadelesini baltalamaya çalışan isim ve zihniyetin içerisinde yer aldığı CHP, Türklüğün değil, ABD’nin çıkar ve menfaati ölçüsünde pozisyonunu belirleyen bir yapıdadır.

 

TÜRK DÜNYASI İLE İLGİLİ SÖZLERİNDE SAMİMİ DEĞİLLER

 

Geçmişte FETÖ’cülerin uğrak yerlerinden olduğu yapılan bazı ziyaretlerle ortaya çıkan Fitneçağ’ın, MHP’nin Türk Dünyası’na olan muhabbet, bağlılık, hedef ve ülkelerini anlamaya elbette vicdanı, ahlakı, aklı ve çapı kâfi gelmeyecektir. Maskeli Balo’da CHP’nin hiçbir yayın organında haberleştirilmeyen tiyatronun Fitneçağ tarafından servis edilmesi hakiki maksadı gösterirken, her fırsatta Ankara’ya değil, Vaşington’a seslenenlerin Türk Dünyası ile ilgili sözleri samimi değildir, olması da beklenemez.

 

HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÜLKÜCÜ OLAMAZSA, HER AKKÜLAH GİYEN DE TURANCI DEĞİLDİR

 

Nasıl ki her önüne gelen Bozkurt işareti yapmakla Ülkücü olamazsa, her Akkülah giyenin de Turancı olduğunu iddia etmek mümkün değildir! Milliyetçi Ülkücü Hareket daima Turan’ın sevda ve hedefindedir. Bu hedefimiz, Liderimizin izinde, sarsılmaz irademizle birlikte sürdürdüğümüz gayretlerimizde en büyük ülkülerimiz arasındadır ve mutlaka hakikate dönüşecektir. 

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhaliflerin, Türk Demokrasi Projesi, yerine getirenler, hedefleri, uygulayanlar, muhalefet, medya, MHP, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı