MHP'li Yıldız: Sergilenen Duruş Bir Meydan Okumadır
Haber Detayı
20 Ocak 2024 - Cumartesi 16:38 Bu haber 1688 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Sergilenen Duruş Bir Meydan Okumadır
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Anayasa Mahkemesinin sergilediği duruşun bir meydan okumaya dönüştüğünü söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Sergilenen Duruş Bir Meydan Okumadır

Aralarında terör örgütü PKK'ya yakın Mezopotamya Ajansı’nın da bulunduğu 61 internet sitesinin erişim engeli yasağını kaldırıcı bir karar alan Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, bölücüleri ve liboşları sevindiren bir karar alan Anayasa Mahkemesi'nin sergilediği duruşun bir meydan okumaya dönüştüğünü söyledi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN ANAYASA MAHKEMESİNE SERT TEPKİ

 

61 internet sitesinin erişim engeli yasağını kaldırıcı bir karar alan Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Niçin şimdi? Anayasa Mahkemesi, aralarında PKK terör örgütüne yakın Mezopotamya Ajansı’nında bulunduğu 61 internet sitesi hakkında değişik tarihlerde verilen erişim engeli kararları için, 'başvuruların kanunilik şartını taşımadığı, ifade özgürlüğünün ihlal edildiği' gerekçesiyle kaldırılmasına ve başvuru sahiplerine tazminat ödenmesine karar verdi. Bölücüler ve liboşlar mest oldu. Gider ayak… Bu vaziyet alışlar hukuki, fikri, entelektüel ölçülerin dışında adeta bir meydan okumaya dönüştü.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, alınan karar, erişim engeli, yasağı kaldıran
Yorumlar
Haber Yazılımı