MHP'li Yıldız: Muhalefette Korku Dağları Sarmış
Haber Detayı
07 Mart 2021 - Pazar 18:01 Bu haber 4636 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Muhalefette Korku Dağları Sarmış
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhalefetin Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karşı çıkış nedenlerini deşifre etti.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Muhalefette Korku Dağları Sarmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karşı çıkış nedenine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, dokunulmazlıkların kaldırılmasını demokrasiye ihanet olarak değerlendiren Kılıçdaroğlu'nun demokrasi ile suç işleme özgürlüğünü birbirine karıştırdığını söyledi.

 

DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASINI İSTEMEYENLERDE KORKU DAĞLARI SARMIŞ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kılıçdaroğlu'nun, her mecrada dokunulmazlıkların kaldırılmasına heyecan ve telaşla karşı çıkma sebeplerinden biri de; hakkında 'suç ve suçluyu övmek' dahil çeşitli suçlardan karma komisyonda bekleyen 20’nin üzerinde fezleke bulunmasıdır. Kılıçdaroğlu; 'Böyle bir ortamda eğer siz dokunulmazlığın kaldırılmasına evet derseniz demokrasiye ihanet etmiş olursunuz.' demiş. Her şeyi olduğu gibi, demokrasiyle suç işleme özgürlüğünü yine birbirine karıştırmış. Belli ki korku dağları sarmış.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, muhalefet partilerinde, korku dağları sarmış, deşifre etti, sebebini açıkladı, neden karşı çıktılar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı