MHP Adana Teşkilatı'ndan Lider Bahçeli'ye Güçlü Destek
Haber Detayı
07 Mart 2021 - Pazar 10:31 Bu haber 6255 kez okundu
 
MHP Adana Teşkilatı'ndan Lider Bahçeli'ye Güçlü Destek
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP 13. Büyük Kurultayı'na yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana Teşkilatı'ndan Lider Bahçeli'ye Güçlü Destek

MHP 13. Büyük Kurultayı'na yönelik hazırlıkların hızlandığı bir dönemde Büyük Kurultay Delegelerini İl Teşkilatı'nda bir araya getiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye güçlü bir şekilde destek verileceği kararını tekrarlarken, istişare toplantısının ardından düzenlenen Mevlit programında devletin, milletin bekası ve Şehitler için dualar edildi

 

KURULTAY DELEGELERİNDEN TEK SES TEK YÜREK MESAJI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve Kurultay Delegelerinin de katılımıyla aziz şehitlerimiz için ve Kurultayın hayırlara vesile olması dilekleriyle mevlit programı düzenledi. İl Başkanı Bünyamin Avcı, mevlitten önce Kurultay Delegeleriyle sohbet ederken, 18 Mart 2021 tarihinde Ankara’da yapılacak olan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin aday olduğu Büyük Kurultay üzerine düşüncelerini paylaştı. Kurultay Delegelerinin tamamının ‘Tek yürek’ olduğu görülen programda “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz” mesajı paylaşıldı.

 

ÖNÜMÜZDE BÜYÜK KURULTAY ONURU VAR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak ilçe ve il kongrelerimizi gerçekleştirdik. ‘Seçilen, seçilemeyen’ diye bir ayrım yapmadan bütün dava arkadaşlarımızın üç hilal sancağı altında olmanın mutluluğunu yaşadığını biliyoruz. Şimdi önümüzde daha büyük bir onuru yaşayacağımız kurultayımız duruyor. Türk Milleti’nin medarı iftiharı, hepimizin başının tacı olan Bilge Liderimizin yanında olma şerefini idrak edeceğimiz kurultayımız var.” dedi.

 

BAŞBUĞ TÜRKEŞ’İN İZİNDE, LİDER BAHÇELİ’NİN EMRİNDEYİZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Ömrünü Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Milleti’nin birliğine, bekasına vakfeden, bu yolda hep çile, cefa çeken, ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini yaşayıp yaşatarak hepimize örnek olan, feraset ve basiretiyle yolumuzu aydınlatan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin memleketi ve Hareketimizin beşiği olan Adana’dan tek ses, tek yürek olarak haykırıyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz.'' dedi.  

 

DEVLETİN BEKASI VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA EDİLDİ

 

Daha sonra düzenlenen mevlitte aşr-ı şerif okunurken; devletin, milletin bekası için dualar edildi. Hasıl olan sevaplar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Başbuğ Alparslan Türkeş ve dava arkadaşlarının, bugüne kadar şehitlik makamına eren tüm memleket evlatlarının ruhlarına bağışlandı. Mevlit programının ardından il binası dışında toplu fotoğraf verildi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP 13 Büyük Kurultayı, Devlet Bahçeli, güçlü destek, Şehitlere dua, Devletin bekası, Türk Milleti, tek ses tek yürek
Yorumlar
Haber Yazılımı