Adana Valisi Elban'dan Adana Havası Yorumu: Cıncık Gibi
Haber Detayı
07 Mart 2021 - Pazar 14:57 Bu haber 4726 kez okundu
 
Adana Valisi Elban'dan Adana Havası Yorumu: Cıncık Gibi
Adana Valisi Süleyman Elban, Adana'nın sıcak kanlı insanlarıyla cıncık gibi bir havada denetim yaptıklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Valisi Elban'dan Adana Havası Yorumu: Cıncık Gibi

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği “Haftalık Tematik Denetimler” konulu genelge kapsamında İl genelinde lokanta, kafe, kahvehane, çay bahçesi gibi iş yerlerine denetimlerde bulunan Adana Valisi Süleyman Elban, kontrollü normalleşmenin başlamasıyla kepenk açan esnafları ziyaretinde, Adana'nın sıcak kanlı insanlarıyla cıncık gibi bir havada denetim yaptıklarını söyledi.

 

VAKA HARİTASINDAKİ RENGİMİZİ SARIDAN MAVİYE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

 

Çeşitli meslek odaları, belediye görevlileri, güvenlik birimleri, Ticaret İl Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelinden oluşan salgın denetim ekipleri ile birlikte, genelgede belirtilen iş yerlerine denetimlerde bulunarak, vatandaşları ve iş yeri sahiplerini kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunan Adana Valisi Süleyman Elban, ''Yeni Kontrollü Normalleşme Süreci'nde salgınla mücadele kapsamında denetimleri sıklaştırdık. Denetimlerde gayemiz vatandaşlarımızı mücadele konusunda daha da bilinçlendirmek ve onlara rehberlik etmek. İlimizde yaşayan her bir vatandaşımızın belirlenen kurallara uyması, vaka haritasındaki rengimizin sarıdan maviye dönüşmesi için büyük önem arz ediyor. Bizler mücadeledeki ısrarımızı sürdüreceğiz. Ancak bu şekilde tam bir normalleşme sağlanabilir. Ekiplerimiz de bu konuda büyük bir özveriyle çalışıyor. Salgın denetim ekibimize ve kurallara riayet ederek bizlere yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

ADANA'DA HAVA YİNE CINCIK GİBİ

 

Salgınla mücadele kapsamında Tespihçiler Çarşısı’nı ve diğer bölgelerdeki esnafları ziyaretlerinden sonra kendisine ikram edilen şalgam ve simit eşliğinde denetime kısa bir mola veren Adana Valisi Süleyman Elban, yaptığı açıklamada, ''Kehribar, Oltu, akik, kuka. Binbir çeşit tespih modelinin meraklısı ile buluştuğu Tespihçiler Çarşımızdayız. İnce işçilik ve mükemmel zanaat örneği sergilenen Tespihçiler Çarşısı esnafımıza hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum. Klasik bir Adana lezzeti olan acılı Adana Şalgamı ve simit eşliğinde Çarşı'da kısa bir mola... İki lezzet birbirine ancak bu kadar yakışır. Bunu en iyi bu toprağın insanları, Adanalılar bilir. Adana'da hava yine cıncık gibi. Bizler bu güzel havada uzun bir aradan sonra bu hafta sonu kepenk açan esnaflarımızla birlikteyiz. Adana gibi sıcak ilgilerine teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valisi, Süleyman Elban, kontrollü normalleşme denetimi, şalgam simit, Adana havası cıncık gibi, sıcak kanlı insanlar, Adana denetimleri, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı