MHP'li Yıldız'dan TV'deki Profesör Tartışmacılara Tepki
Haber Detayı
27 Şubat 2021 - Cumartesi 01:55 Bu haber 5130 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan TV'deki Profesör Tartışmacılara Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Televizyon proğramlarında parti kapatma davalarını tartışanların konuyu bilmeden tartışmasına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan TV'deki Profesör Tartışmacılara Tepki

Terör örgütüyle ilişkisi olan Milletvekilinin yargılanması konusunda bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, televizyon proğramlarında parti kapatma davalarını tartışan Profesör ünvanlı kişilerin fezleke, kesin hüküm terör faaliyetlerin odağı kavramlarını öğrenmelerini ve Anayasayı okumalarını istedi.

 

PROFESÖR ÜNVANLI KİŞİLER KAVRAMLARI ÖĞRENİP ÖYLE TARTIŞSINLAR

 

Televizyon proğramlarında parti kapatma davalarını tartışanların konuyu bilmediklerine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''TV. ekranlarında parti kapatma davalarını tartışan Prof. ünvanlı sabit konuşmacıların; öncelikle fezleke nedir, kesin hüküm nedir öğrenmelerini, Anayasanın 68. 69. maddelerini zahmet edip bir kez olsun okumalarını, Terör faaliyetlerin de odak nedir bilmelerini öneririm.'' dedi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜYLE İLİŞKİSİ OLAN MİLLETVEKİLİ DOĞRUDAN YARGILANIR

 

Terör örgütüyle ilişkisi olan Milletvekilinin nasıl yargılanacağı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Terör örgütü üyesi veya yöneticisi olan Milletvekilinin işlediği suç mütemadi suçlardandır. Dokunulmazlığın istisnasıdır. (suçüstü hali) TBMM’nin yargılama iznine ihtiyaç yoktur. Bu Milletvekilleri sade vatandaş gibi doğrudan yargılanabilir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, prof ünvanlı, tartışmacılara tepki, tv proğramları, konuyu bilmeden tartışan, MHP haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı