Bakan Koca Vaka Sayısı Azalan ve Artan İlleri Açıkladı
Haber Detayı
27 Şubat 2021 - Cumartesi 09:32 Bu haber 12124 kez okundu
 
Bakan Koca Vaka Sayısı Azalan ve Artan İlleri Açıkladı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirüs vaka sayısı en çok azalan ve en çok artan iller tablosunu açıkladı. Yaşadığınız ilde vaka sayısı artıyor mu azalıyor mu?
GÜNDEM Haberi
Bakan Koca Vaka Sayısı Azalan ve Artan İlleri Açıkladı

Geçen haftaya göre 100 Bin nüfusta, Coronavirüs vaka sayısı en çok azalan iller ve en çok artan iller tablosunu açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, normalleşmek için daha çok emek verilmesi gerektiğini söyledi.

 

CORONAVİRÜS VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN 10 İL VE EN ÇOK ARTAN 10 İL

 

Coronavirüs vaka sayılarını iki haftalık verilerin ışığında karşılaştırma yaparak değerlendiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Geçen haftaya göre vaka sayısı 100.000 nüfusta en çok azalan illerimiz; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük, Hatay, Adana, Nevşehir, Bartın, Iğdır, ve Uşak. En çok artış olan illerimiz ise; Ordu, Giresun, Samsun, Tokat, Bolu, Sakarya, Ardahan, Adıyaman, Tekirdağ ve Kırklareli. Normalleşmek için daha çok emek vermek gerekiyor.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, coronavirüs, vaka sayısı, illere göre, azalan iller tablosu, artan iller tablosu, covid 19, ilinizin durumu, hasta sayısı, sağlık haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı