MHP'li Sözlü'den Ak Parti ve MHP Teşkilatlarına Ziyaret
Haber Detayı
26 Şubat 2021 - Cuma 13:45 Bu haber 6616 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Ak Parti ve MHP Teşkilatlarına Ziyaret
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İlçe Teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde Cumhur İttifakı'na olan güven ve inancın tam olduğunu gözlemlediğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Ak Parti ve MHP Teşkilatlarına Ziyaret

Adana'nın İlçelerine yaptığı ziyaretlerde Cumhur İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin İlçe Teşkilatlarını mutlaka ziyaret ederek istişarelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ziyaretleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Teşkilatların ve vatandaşların Cumhurİttifakı’na olan güven ve inancının tam olduğunu gözlemlediğini söyledi. 

 

CUMHUR İTTİFAKI'NA OLAN GÜVEN VE İNANÇ TAM

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin Ceyhan İlçe Teşkilatlarını ziyaretiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Ceyhan İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek İlçe başkanımız Erdoğan Ekli ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet edip fikir, görüş alışverişinde bulunduk. MHP Ceyhan İlçe Başkanımız Erdoğan Ekli ile birlikte Ceyhan'da yeni seçilen Ak Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Cumhur İttifakı'nı oluşturan Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarına yaptığımız ziyaretlerde, Ceyhan’da Cumhurİttifakı’na olan güven ve inancın tam olduğunu müşahede ettik.'' dedi.

 

AK PARTİ CEYHAN İLÇE BAŞKANI SAMİ ÖZSOY'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkan Başdanışmanı, önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü ve MHP Ceyhan İlçe Başkanı Sayın Erdoğan Ekli hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. İnandığın Yolda Yürü. Cumhur İttifakı Millet Aklı.'' dedi.

 

MHP CEYHAN İLÇE BAŞKANI ERDOĞAN EKLİ'DEN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, ziyaretlerle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkan Başdanışmanı, önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü, yeni binamızda yeni Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Hüseyin Sözlü ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanlığına seçilen Sayın Sami Özsoy ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Erdoğan Ekli, Sami Özsoy, Cumhur İttifakı, güven tam, inanç tam, Adana Haberleri, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı