MHP'li Kaba'dan Yolunu Şaşıran Taha Akyol'a Tepki
Haber Detayı
05 Ağustos 2022 - Cuma 20:03 Bu haber 3010 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Yolunu Şaşıran Taha Akyol'a Tepki
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP'den fikri ayrılıklarla her kopanın yolunu şaşırdığı gibi zillete düşen Taha Akyol'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Yolunu Şaşıran Taha Akyol'a Tepki

Karar gazetesi yazarı Taha Akyol'un Halk TV'de yayınlanan Kadraj programında Selahattin Demirtaş’ı övücü sözler sarfetmesine tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Zillet siyasetçisi ağzıyla konuşan Taha Akyol'un geçmişinde içinde sakladığı fikri saplantılarının birer birer su yüzüne çıktığını söyledi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN SAPLANTILARINI ORTAYA DÖKEN TAHA AKYOL'A TEPKİ

 

MHP'den fikri ayrılıklarla her kopanın yolunu şaşırdığı gibi geçmişte içinde sakladığı fikri saplantılarını ortaya döken Taha Akyol'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kandil ve Pensilvanya güzergahında seyahat eden Taha Akyol; ervahı bozuk televizyonlarda, katmerli vatan hainleriyle kol kola yürüyenlerin cansiperane savunuculuğunu yapmakta, mehmetçiğe kurşun sıkanların tarafgirliğine soyunmaktadır. Türkiye'nin bağımsızlığına suikast etmeye yeltenenlerin cenahında konumlanmış, sırtında parkası, elinde silahı olanlar ile zilletin sokak devriyelerine kucak açan Taha Akyol'un cemaziyelevvelinde oluşmuş fikri saplantıları günümüzde birer birer su yüzüne çıkmıştır.'' dedi.

 

CUMHUR'UN GÜR SESİ EBEDİYETE KADAR KULAKLARINIZDA PATLAYACAK

 

Taha Akyol gibi zillet siyasetçisi ağzıyla konuşanların eninde sonunda hayal kırıklığına uğrayacağına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Altılı masaya ganyotculuk yapan, başarılı olmaları için gece gündüz rüyaya yatan, madrabazlarin değirmenine su taşıyan gevrek ve gevşek Taha, Türk ordusunun Suriye'nin pyd-ypg bölgelerindeki operasyonlarına işgal diyebilme cüretini göstermiştir. Zillet siyasetçisi ağzıyla konuşan, Kürdistan özerkliği söylemiyle kışkırtıcı bir ajan gibi ekran akran dolaşan, tabularına yenik düşmüş, insanlıktan geri düşmüş bir akılsızın söylemlerine milletimiz elbette itibar etmez. Taha gibilerin gittikleri yol, varacakları menzilin ufku karanlıktır, elde edecekleri ancak ziyadesiyle duş kırıklığı olacaktır. Cumhurun gür sesi ebediyete kadar kulaklarında patlayacaktır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, MHP, fikri ayrılıklar, her kopanın, yolunu şaşırdığı, zillete düşen, yazara tepki, muhalifler, Cumhur İttifakı, fikir
Yorumlar
Haber Yazılımı