MHP'li Yıldırım: Tüm Saldırılara Rağmen Devam Edeceğiz
Haber Detayı
12 Ocak 2021 - Salı 20:45 Bu haber 1775 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Tüm Saldırılara Rağmen Devam Edeceğiz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, muhalefetin tüm saldırılarına rağmen Cumhur İttifakı'nın devam edeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: Tüm Saldırılara Rağmen Devam Edeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan muhalefete tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Lideri Bahçeli'nin Türk ve Türkiye’den yana olan tavrını ve ufkunu muhaliflerin anlayamayacağını belirterek, muhalefetin tüm saldırılarına rağmen Cumhur İttifakı'nın Türkiye’ye ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

 

BAHÇELİ'NİN TÜRK VE TÜRKİYE'DEN YANA OLAN TAVRINI VE UFKUNU MUHALİFLER ANLAYAMAZ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhalefete tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bahçeli, ülkesi için en şatafatlı makamları elinin tersiyle itmiş, en ağır bedelleri ödemek pahasına Türk ve Türkiye’den yana olan tavrından zerre sapmamıştır! Devlet Bahçeli ufku; Kocatepe’den Anadolu’yu gözleyen ufuktur, ciddiyeti bile mizahi olan tipitipler idrak edemez!'' dedi.

 

NE YAPARSANIZ YAPIN CUMHUR İTTİFAKI HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK

 

Muhalefetin tüm çabalarına ve yıpratma politikalarına rağmen Cumhur İttifakı'nın hedeflediği yolda yürüyeceğini ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Çarpın, bölün, ekleyin, çıkarın, türlü formül deneyin, Pentagon’a kutlama mesajları için sıraya girin, anket firmalarına bel bağlayın, nafile! İlkesizlik ilkeniz olmuş! Bütün çabalarınıza rağmen Cumhur İttifakı Türkiye’ye ve Türk dünyasına ara vermeden hizmet etmeye devam edecektir!'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Yaşar Yıldırım, tüm saldırılar, MHP, Cumhur İttifakı, hizmet etmeye, devam edecek, Türk Dünyası, Türkiye, muhalefet
Yorumlar
Haber Yazılımı