Suriye'deki Türkmenlerin Erdoğan ve Bahçeli Mesajı
Haber Detayı
12 Ocak 2021 - Salı 11:41 Bu haber 23698 kez okundu
 
Suriye'deki Türkmenlerin Erdoğan ve Bahçeli Mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin yaktığı Kızılelma Meşalesi'nin yansıması Suriye'de kendisini gösterdi.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Suriye'deki Türkmenlerin Erdoğan ve Bahçeli Mesajı

Küresel güçlerin kuşatmasını yarmak için Cumhur İttifakı'nı oluşturan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, dünyanın her yerindeki Türkmenler sahip çıkarken, Suriyeli Türkmenlerin, Erdoğan, Bahçeli ve Bozkurt resimlerini araçlarının arkasına resmetmesi, Cumhur İttifakı'nın hedeflerine ulaşmaya başladığının delili olarak algılandı.

 

TÜRKİYE ERDOĞAN VE BAHÇELİ ÖNDERLİĞİNDE KIZILELMA HEDEFİNE KOŞUYOR

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliğinde kurulan Cumhur İttifakı öncülüğünde Türkiye, Haçlı zihniyetinin ve yerli işbirlikçilerinin her türlü saldırılarına rağmen Kızılelma Hedefi'ne doğru hızlı adımlarla ilerliyor. Irak, Suriye, Libya, Azerbaycan ve Doğu Akdeniz'de varlığını güçlü bir şekilde hissettiren Türkiye, salgın sonrası kurulması öngörülen Yeni Dünya Düzenin en etkili ülkesi olarak, 21. yüzyılın Türk Asrı olması için yoluna devam etmektedir.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN YAKTIĞI MEŞALENİN IŞIĞI BOZKURT SELAMIYLA YANSIMAKTADIR

 

Kızılelma Hedefini çok iyi özümseyen Türk Milleti, Türkiye'den yakılan Kızılelma meşalesinin ışığını dünyanın her yerinde Bozkurt selamı vererek yansıtmaktadır. Ergenekon'da sıkışan Türk Milletine yol gösteren Bozkurt'un ilhamıyla, küresel güçlerin kuşatmasını yarmak için Cumhur İttifakı'nı oluşturan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, dünyanın her yerindeki Türkmenler sahip çıkmaktadır. Suriyeli Türkmenlerin, Erdoğan, Bahçeli ve Bozkurt resimlerini araçlarının arkasına ve evlerine resmetmesi bu yüzdendir.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli, Suriyeli Türkmenler, MHP, Ak Parti, Cumhur ittifakı, Bozkurt, Suriye Bozkurt, Kızılelma
Yorumlar
Haber Yazılımı