MHP'li Büyükataman'dan Gelecek Partisi'ne Sert Tepki
Haber Detayı
12 Ocak 2021 - Salı 22:20 Bu haber 2679 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Gelecek Partisi'ne Sert Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ'a sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Gelecek Partisi'ne Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi tutarsızlıkla suçlayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, siyasi hayatı gelgitlerle dolu olan Selçuk Özdağ'ın tutarlılıktan bahsedecek son kişi bile olamayacağını belirterek, Türk düşmanlarının dostu olanların uykularını kaçırmaya devam edeceklerini söyledi.

 

'HAİNLERİN UYKUSUNU KAÇIRACAĞIZ' DİYEN BAHÇELİ, ÖZDAĞ'IN UYKUSUNU KAÇIRDI

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımız, 28 Şubat 2017'deki grup konuşmasında 'Hainlerin uykularını kaçıracağız' demişti. Ülkemizin dirliği için gövdesini taşın altına koyan Sayın Genel Başkanımıza, Selçuk Özdağ’ın gecenin 3'ünde kustuğu öfke göstermiştir ki uykular, Özdağ'a haram olmuştur.'' dedi.

 

SİYASİ HAYATI GELGİTLER İLE DOLU OLAN ÖZDAĞ TUTARLILIKTAN BAHSEDEMEZ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Sayın Genel Başkanımızın dün ve bugün söyledikleri arasında bir tutarsızlık olmadığını idrak edemeyen Özdağ; hayatı boyunca gelgitler yaşamış, fikir üretmek yerine kendisine sufle edilenleri tekrarlamış kötü bir oyuncu olarak hafızalarda kalacaktır. Dün, ekranlarda övdüğü partisini, Türk Milliyetçisi görünmek uğruna kapalı kapılar ardında yerden yere vuran Özdağ; tutarlılıktan bahsedecek son kişi bile değildir. Bu şahıs, menfaatleri için susan ancak yaşadığı evi, daha içindeyken gizli gizli kemiren siyasi bir kımıldır.'' dedi.

 

TÜRK DÜŞMANLARININ DOSTU OLANLARIN UYKUSUNU KAÇIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Mahalle yanarken çekirdek çitleyen, hatta yangın enkazından menfaat umanlar, Sayın Genel Başkanımızı dün anlamamıştır, bugün de anlamalarını beklemiyoruz. Sayın Genel Başkanımızın durduğu yerde büyük Türk milletinin ve ülkemizin âli menfaatleri vardır. Partimize ve onun kıymetli Genel Başkanı’na nefret kusanların; partileri, yayın organları değişse de 'dostları' ortaktır ve bu dostlar nedense daima aziz Türk milletinin düşmanlarıdır. Düşmanın dostluğunu benimseyenlerin uykularını kaçırmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Devlet Bahçeli, hedef alanlara tepki, tutarsızlık tartışması, siyaset, gelgitler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı