MHP'li Özdemir Ümit Özdağ'ın Esas Amacını Açıkladı
Haber Detayı
07 Mayıs 2022 - Cumartesi 20:15 Bu haber 3746 kez okundu
 
MHP'li Özdemir Ümit Özdağ'ın Esas Amacını Açıkladı
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ümit Özdağ ve onu destekleyen muhalif çevrelerin esas amacını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir Ümit Özdağ'ın Esas Amacını Açıkladı

Sığınmacılar ve düzensiz göç meselesini kaşımak suretiyle oy devşirmeye çalışırken İçişleri Bakanlığı önünde Bakan Süleyman Soylu'ya yönelik tehditkar sözler sarfeden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve onun eylemini destekleyen çevrelerin esas amacı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Devlet kurumlarını sinsice hedef alan kirli girişimlerin Türkiye'yi zayıflatmaya yönelik bir operasyon olduğunu ve teröre karşı verilen mücadeleye zarar verme amacı taşıdığını söyledi.

 

ONLARIN ESAS AMACI TERÖRLE MÜCADELEYE ZARAR VERMEKTİR

 

Terörle mücadelede başarı gösteren kurum ve kişileri hedef alanların esas amacı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milli güvenliğimize yönelik tehdit ve tehlikelerin bertaraf edilmesi meselesi ülkemiz için öncelikli hassasiyet arz eden konuların başındadır. Bu alanda başarılı olan kurum ve isimlerin hedef alınması ise gerçekte teröre karşı verilen mücadeleye zarar verme amacı taşır. Terörü hem sınır içinde hem de sınır ötesinde yok etmek ve kaynağında kurutmak üzere güvenlik güçlerimizin her türlü fedakarlıkla sergilediği üstün ve destansı gayret, tarihi öneme sahiptir. Allah hepsinden razı olsun.'' dedi.

 

KİRLİ GİRİŞİMLER SAHİPLERİNİN BAŞINI YİYECEK

 

Devlet kurumlarını sinsice hedef alan kirli girişimlerin Türkiye'yi zayıflatmaya yönelik bir operasyon olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Türkiye terörle mücadelede tarihin en başarılı noktasındadır. Milli Savunma ve İçişler Bakanlarımızın bu kapsamda kendi kurum ve çok değerli personelleri ile yürüttüğü çalışmalar millet olarak hepimiz nazarında dua, rıza ve övgüyle karşılanırken, buna karşın rezil senaryolarla hedef alınmaları kirli ve beyhude bir eylemdir. Türkiye’yi içeriye hapsetmeye çalışırken dışarıya karşı zayıflatmaya uğraşan, toplumsal huzuru bozmaya yeltenen, devlet kurumlarını sinsice hedef alan kirli girişimler görülmüştür ve sahiplerinin başını elbette yiyecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, hedef alan, muhaliflerin, esas amacı, devleti zayıflatmak, mücadele, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı