MHP'li Karakaya'dan Muhaliflerin Saldırısına Tepki
Haber Detayı
07 Mayıs 2022 - Cumartesi 15:21 Bu haber 2345 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Muhaliflerin Saldırısına Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, terörle mücadele edenleri hedef alan siyasi partilerin işgüzarlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan Muhaliflerin Saldırısına Tepki

Ekonomik sıkıntıları gündeme getirirken, Türkiye'nin terörle mücadeleye 2 Trilyon Dolar harcamak zorunda kalışını görmezden gelen muhalif cenahtaki siyasi partilere tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, bu konuda tek kelam etmeden terör destekçilerini sahiplenen siyasi partilerin, terörle mücadele edenleri hedef almasının manidar olduğunu söyledi.

 

SALGIN VE SAVAŞI GÖRMEZDEN GELEN MUHALEFETİN EKONOMİ ELEŞTİRİLERİ

 

Koronavirüs salgını süreci ve Rusya-Ukrayna savaşının tüm dünya ekonomilerini enerji ve gıda fiyatlarındaki artış nedeniyle sarstığı bir ortamda, Türkiye'deki ekonomik sıkıntıların aynı sebeplerden kaynaklandığını görmezden gelen muhalif cenahtaki siyasi partiler, Türkiye ekonomisinin kötü yönetildiğini iddia ederek Cumhur İttifakı'nı yıpratmaya çalışıyor. Türkiye son hızla 2023 seçimlerine doğru yaklaşırken ekonomik eleştirilerin dozunu arttıran muhalif cenahtaki siyasi partiler, yıllardır var olan sığınmacılar meselesini bir anda gündemin tepesine oturttu.

 

Sığınmacılar ve düzensiz göç meselesini kaşımak suretiyle oy devşirmeye çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacılar meselesinde tartışmaya girdiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alarak, Bakanlığın önünde tehditvari sözler sarfetti.

 

MUHALEFETİN ESAS GÖRMEZDEN GELDİĞİ TERÖRLE MÜCADELENİN MALİYETİ

 

HDP'yi meşrulaştırma gayreti güden 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partiler ile birlikte sığınmacı meselesinin ateşini körükleyen Ümit Özdağ'ın, ekonomi ve sığınmacı konularında siyasi iktidara yönelttiği eleştiriler hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Koronavirüs salgını süreci ve Rusya-Ukrayna savaşının Türkiye ekonomisine yüklediği sıkıntıları görmezden gelerek siyaset yapan muhalefet partilerinin, esas görmezden geldiği bir başka konunun da Türkiye'nin terörle mücadeleye harcanmak zorunda kaldığı miktar olduğunu söyledi.

 

MHP'Lİ KARAKAYA'DAN TERÖRLE MÜCADELE EDENLERİ HEDEF ALAN MUHALİFLERE TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türkiye'nin terörle mücadeleye 2 trilyon 256 milyar dolar harcamak zorunda kalışını açıklamasından rahatsız olan muhalif cenahın, günümüzde ekonomik sıkıntıları gündeme getirirken hala terörün Türkiye'ye yüklediği maliyeti görmezden geldiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terör, 40 yıldır, canımızla birlikte refahımızı da aldı. Mali yükü 2 Trilyon Dolar. Bitmesi refahın da artması demektir. Ekonomiyi eleştirirken bu konuda bir kelam etmeyip; üstelik terör destekçilerine destek olmak ve terörle mücadele edenlerle saldırmak çok enteresan!'' dedi.

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA: OYUNA GELMEMELİYİZ

 

Terörle mücadeleyi devlet adına yürütenleri hedef alan muhalefet partilerinin oluşturmaya çalıştığı algılar konusunda Türk Milletine uyarılarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Terörle mücadeledeki başarı kahraman güvenlik güçlerimizin fedakarlıklarıdır. Sayın Soylu ve Sayın Akar, kişisel veya siyasi olarak seversiniz ya da sevmezsiniz, bu mücadeleyi devlet adına kararlı ve başarılı bir biçimde yürüten sembolleşmiş şahsiyetlerdir. Oyuna gelmemeliyiz!'' dedi.

 

Resim

 


 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, MHP, terörle mücadele, edenleri, hedef alan, siyasi partiler, sığınmacı, ekonomik sıkıntı, görmezden gelen, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı