MHP'li Yönter'den İP'li Müsavat'a Manidar Bir Soru
Haber Detayı
07 Mayıs 2022 - Cumartesi 12:55 Bu haber 3073 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den İP'li Müsavat'a Manidar Bir Soru
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP'yi hedef alan Müsavat Dervişoğlu'nu köşeye sıkıştıran manidar bir soru sordu.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den İP'li Müsavat'a Manidar Bir Soru

MHP’ye verilen oyların Ak Parti'ye verilmiş sayılacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na cevap veremeyeceği bir soru yönelten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, gafil diye tanımladığı Müsavat Dervişoğlu'na, İP’e verilen her oyun Kandil’e gittiğiyle Türk düşmanlarına iane ve iaşe olduğunu ne zaman itiraf edeceğini sordu.

 

İYİ PARTİ'Lİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NUN MHP HAKKINDAKİ SÖZLERİ

 

Kurulduğu günden bu yana Türk Milliyetçisi kökenli siyasetçileri birer birer partiden atan Meral Akşener'in İyi Partisi'nde, kovulma sırasının kendisine geleceği korkusunun verdiği psikolojiyle, partideki yerini sağlamlaştırma saikiyle MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun, ''MHP olmasaydı Ak Parti bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla MHP'ye verilmiş oyların aslında Ak Parti'ye verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." sözlerine, MHP'li yöneticiler ve sosyal medyadaki binlerce kullanıcı tarafından verilen vevapta; Müsavat Dervişoğlu'nun mantığına göre, İP'e verilen oyların da CHP'ye hatta gizli ortakları terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye verilmiş sayılacağı söylenmişti.

 

MHP ve Cumhur İttifakı'nı eleştirirken sözlerinin yol açacağı bumerang tahribatını hesap edemediği için sıkıntıya düşen Müsavat Dervişoğlu'nun sözleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ise gafil diye tanımladığı Müsavat Dervişoğlu'na cevap vermeyeceği manidar bir soru sorarak köşeye sıkıştırdı.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN İP'Lİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NA MANİDAR SORU 

 

İzmir'de partilileriyle bayramlaşırken İyi Parti'deki yerini sağlaştırmak için MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na, cevap veremeyeceği manidar bir soru soran MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP’ye verilen oylar nereye gider? Elbette MHP’ye gider. Başka? Milli birliğe, milli ülküye, milli bekaya… Münasebetsizin biri spekülasyon yapıyor. Be hey gafil, İP’e verilen her oyun Kandil’e gittiğini, Türk(iye) düşmanlarına iane ve iaşe olduğunu ne zaman itiraf edeceksin?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, MHP, Cumhur İttifakı, hedef alan, siyasetçiye, manidar soru, köşeye sıkıştıran, ne zaman, itiraf edeceksin
Yorumlar
Haber Yazılımı