MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener ve Muhaliflere Tepki
Haber Detayı
15 Ağustos 2021 - Pazar 20:18 Bu haber 4804 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener ve Muhaliflere Tepki
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Türkiye genelinde protestolarla karşılaşan Meral Akşener ve muhaliflerin öfke nöbeti hakkında değerlendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener ve Muhaliflere Tepki

Her gittiği yerde FETÖ ve terör örgütü PKK konusunda vatandaşların tepkisini almaya devam eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in psikolojik durumu ve Cumhur İttifakı'nı yıkamamanın üzüntüsüyle öfke nöbetine giren muhaliflerin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, siyaseten sıkışıp çaresizce tükenmişlik sendromu yaşayan muhaliflerin oluşturduğu birlikteliğin nasipsiz ve vatan için hayırsız gölge ortaklık komisyonu olduğunu söyledi. 

 

AKŞENER'İN DURUMU KLİNİK PSİKOLOJİNİN İNCELEME ALANINA GİRDİ

 

Her gittiği yerde düzmece oyunlar sahnelenen ve vatandaşların tepkisi karşısında şaşkına dönen Meral Akşener'in durumuna dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP'in müdiresi; caz ekibindeki yarenleri ve taşeron figüranları eşliğinde çıktığı birkaç yurtiçi seyahatte senkronize yalanlarına devam etmektedir. Siyasetin plazması haline gelmiş İP'in müdiresine, hissiyat sahibi vatandaşlarımızdan gelen haklı tepkiler karşısında göstermiş olduğu uygunsuz tavır ve hezeyanlar artık klinik psikolojinin inceleme alanına girmiştir.'' dedi.

 

AKŞENER ÇARESİZLİK VE TÜKENMİŞLİĞİN KARANLIĞINDA BOĞULMAKTADIR

 

Siyaseten sıkışan Meral Akşener'in çaresizce tavırlar sergilediğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Yanındaki siyasi kundakçılarla birlikte algısal illüzyonun dikenli yollarında yürümektedir. Otonom statüsünü elinden kaçırmamak için kibrin ihtirasında ve fitnesinde yol almakta hiçbir beis görmemektedir. Teslimiyetçi projeler ve siyaset manevraları arasında sıkışmışlığın verdiği çaresizlik ve tükenmişliğin karanlığında boğulmakta, menfaatin mürüvvetinde haddi aşmaktadır. Necisten şifa ummakta nefisten hayır kollamaktadır.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NI YIKAMAYAN MUHALİFLER ÖFKE NÖBETİNE GİRDİ

 

Cumhur İttifakı'nı yıkamamanın üzüntüsüyle öfke nöbetine giren muhaliflerin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Saçmalıklar döngüsünde kıvranan ZİLLET cephesi; iş tuttukları ajanlar, kamikaze hainler ile birlikte onca ihanet eylemlerine rağmen CUMHUR İTTİFAKI'NI yıkamamanın verdiği öfke ve azgınlık halleri fikri murdar, zikri bozuk, aklı yaban zihniyetin son çırpınışlarıdır. Şeytanın kapısını dinlemekten, kendi yalanlarını kendileri tekzip etmekten geri durmayan ZİLLET-İ ŞER ittifakı; milletin ufkunu göremeyen, güneşi olmayan gökyüzü gibi karanlık, siyasi varlıkları bekasız, birliktelikleri nasipsiz, vatan için hayırsız gölge ortaklık komisyonudur.'' dedi.

 

MUHALİFLERİN UMDUĞU BULDUKLARI GİBİ OLMAYACAK

 

Muhalif cenahın sosyal medyadaki yalan ve iftira kampanyalarına tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Kamuoyunu iğfal çabaları adına medyada sosyal haydutluk yapmaktan geri durmayan sözde demokrasi havarisi kesilen zillet yandaşları ve uğursuz tipolojiler her gün iftira çanağına kaynar su taşımaktadırlar. Elbette umdukları buldukları gibi olmayacaktır.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl, Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Türkiye genelinde, protestolar, karşılaşan, muhalifler, öfke nöbeti, Cumhur İttifakı, MHP, yıkamayan
Yorumlar
Haber Yazılımı