MHP'li Avcı ve Varlı'dan Feke'de Önemli Mesajlar
Haber Detayı
15 Ağustos 2021 - Pazar 11:52 Bu haber 3983 kez okundu
 
MHP'li Avcı ve Varlı'dan Feke'de Önemli Mesajlar
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ziyaret ettikleri Feke'de önemli temaslarda bulundular.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı ve Varlı'dan Feke'de Önemli Mesajlar

İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları ile birlikte Feke İlçesine ziyarette bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, İlçe Teşkilatında yapılan istişare toplantısından sonra esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

 

MHP FEKE İLÇE TEŞKİLATI'NDA İSTİŞARE TOPLANTISI

 

MHP İl Divan Kurulu Üyeleri Hüseyin Zorba, Sayım Azmaz, Mahir Şafak, Şevki Kaya, Ahmet Kurtgöz ve Mahmut Çakıcı'dan oluşan bir heyetle Feke İlçesine ziyarette bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'in katılımlarıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde önemli temaslarda bulundular. MHP Feke İlçe Başkanlığı’na yapılan ziyarette, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir yapılan teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de, vatandaşlara yönelik hizmetleri, yerel imkânlarla devam eden çalışmaları, planlanan projeleri anlattı. Toplantıda, partililerin sorun ve istekleri dinlenildi.

 

ESNAF ZİYARETİ VE ADANA 1954 FK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve beraberindeki heyet, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'in eşliğinde esnafları ziyaret ederek, hâl ve hatırlarını sorup sorunlarını dinlediler.  Avcı ve Varlı, ardından, iş adamı Menderes Kutlu’nun başkanlığını yaptığı Adana 1954 FK’nin Devlet Bahçeli Stadyumu’ndaki lige hazırlık çalışmalarını izlediler.  

 

BÜNYAMİN AVCI: ÜÇ HİLALLİ PUSULAMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Feke ziyaretinde yaptığı açıklamalarda, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezin yaptığı açıklamalar ile verdikleri mesajların takibinin önemine değinen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bizim pusulamaz, bugüne kadar daima doğru istikameti gösteren, oy için, hiçbir dünya kazancı için milletimizi aldatmayan Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’dir, Genel Merkezimizdir. Milli ferasetin, milli basiretin inşa ettiği Cumhur İttifakı’yla tüm çabamız daha güçlü bir Türkiye içindir. Milli bekamız için devletimize, üç hilalli pusulamıza sahip çıkacağız." dedi. 

 

MUHARREM VARLI: TUZAĞA DÜŞMEYELİM. KUCAKLAŞMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

 

Feke ziyaretinde yaptığı açıklamalarda, her şart altında birlik ve beraberliği artıracak çalışmaların önemine dikkat çeken MHP MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı da, ''Güneyde yangın, kuzeyde sel felaketleriyle büyük bir imtihandan geçen ülkemiz, aynı zamanda içeride ihanet, dışarıdan husumet cephesinin hedefinde. Fitne ateşi ise hepsinden beter. Yalan haberle, yalan ve riyakâr siyasetle Türkiye’yi zillet çukuruna çekmeye çalışıyorlar. Tuzağa düşmemeliyiz. Birbirimizi daha çok sevmeliyiz; yardımlaşmaktan, kucaklaşmaktan, saflarımızı sıklaştırmaktan başka çaremiz yok.'' dedi. 

 

MHP FEKE İLÇE BAŞKANI FİKRET ÇİLİNGİR'DEN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Feke İlçe Teşkilatımıza ve Feke'de bir dizi ziyarette bulunan MYK Üyemiz ve Adana Milletvekilimiz Sayın Muharem Varlı, İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, İş Adamı Sayın Menderes Kutlu reis, İl Başkan Yardımcılarımız, Kozan İlçe Başkanımız Sayın Nihat Atlı, Feke Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sel, Kozan Belediye Meçlis üyemiz Sayın Suat Erkan ve beraberinde gelen tüm misafirlerimize Teşkilatımız adına teşekkür ederim.'' dedi.

 

FEKE BELEDİYE BAŞKANI AHMET SEL'DEN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Adana Milletvekilimiz Muharrem Varlı Bey, İl Başkanımız Bünyamin Avcı Bey, Kozan ilçe Başkanımız Nihat Atlı Bey, İl yöneticilerimiz ve 1954 Adana Spor Başkanımız Menderes Kutlu Bey, İlçe Teşkilatımızı ve ilçemizde Kamp yapan Adana spor takımımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlardır.'' dedi.

 

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir Fikret Çilingir dahil 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Bünyamin Avcı, MHP, Muharrem Varlı, Fikret Çilingir, Ahmet Sel
Yorumlar
Haber Yazılımı