Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Fitnecilere Tepki
Haber Detayı
16 Ağustos 2021 - Pazartesi 10:20 Bu haber 3174 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Fitnecilere Tepki
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Adana üzerindeki tasarruflarını sorgulayan fitnecilerin Ülkücü olamayacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Fitnecilere Tepki

MHP Yüreğir İlçe Teşkilatı'nın feshedilmesi üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Teşkilatın kararlarını sorgulama hadsizliğine düşenlere tepki gösteren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Teşkilat üzerindeki hesapları gereğince MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Adana üzerindeki tasarruflarını sorgulayan fitnecilerin Ülkücü olamayacağını belirterek, birlikteliği baltalamaya çalışanların fitnecilik ve bozgunculuk çalışmalarında başarılı olamayacağını söyledi.

 

LİDERİMİZİN ADANALI OLMASI SORUMLULUKLARIMIZI DAHA DA ARTTIRMAKTADIR

 

Hemşehrimiz, Ağabeyimiz, Bilge Liderimiz, her fırsatta Adanalı olduğunu dile getirerek bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Sorumluluklarımız ise aynı orandan katbekat fazlasıyla artmıştır. Bu sorumluluklarımızın bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bilge Liderimizin evlatları olarak kendisine layık olma yolunda ilerleyebiliyorsak ne mutlu bizlere.

 

LİDERİMİZİN ADANA ÜZERİNDEKİ TASARRUFLARINI SORGULAYANLAR ÜLKÜCÜ OLAMAZ

 

Bilge Liderimizin Adana üzerindeki tasarruflarını aklı sıra beğenmeyen, Ülkücülüğü adamın adamlığı zanneden, teşkilatçılıktan bihaber şer odakları kendilerince Bilge Liderimizin Adana üzerindeki tasarruflarını mı beğenmemektedir? Teşkilat üzerinde fitne hesapları olan çevrelerin kışkırtmasıyla kendini Ülkücü zanneden bazı çapsızların konuşmaları, paylaşımları haddini aşmaya başlamaktadır. Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı olarak “Lider, Teşkilat, Doktrin” ilkelerimizden asla taviz vermeyecek, tartıştırmayacak ve hak edene hak ettiği gibi cevabımızı da sert şekilde vereceğiz. 

 

FİTNE ODAKLARI SAHADAKİ ELEMANLARINI MİLLİYETÇİ HAREKET'İN ÜZERİNE SALDI

 

Gittiği yerin yenisi olanlar, gideceği yerin yenisi olacak olanlar ve fitne odakları Adana’daki bu birlikteliği kaldıramamış, sahadaki elemanlarını kumanda etme yoluyla Milliyetçi Ülkücü Hareket’in üzerine salmaya çalışmaktadır. Hiç şüpheniz olmasın! İl Başkanımızla, Milletvekilleri ve MYK üyelerimizle, belediye başkanlarımızla, geçmiş dönem belediye başkanlarımızla biriz beraberiz. 

 

ADANA'YA EKMEYE ÇALIŞTIĞINIZ FİTNE VE BOZGUNCULUKTA BAŞARILI OLAMAYACAKSINIZ

 

Milliyetçi Ülkücü Hareket Adana’da birlik ve beraberlik içerisinde öncelikle 2023 seçimlerine ardından da 2024 Seçimlerine hazırlanmaktadır. Adana’da ekmeye çalıştığınız nifak tohumlarında  ve bozgunculuk çalışmalarınızda başarılı olamayacaksınız. Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı olarak; Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin izinden gider, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın iki dudağının arasından çıkan söze bakarız.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, Adana üzerindeki, tasarruflarını sorgulayan, fitneciler, Ülkücü olamaz. MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı