Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP'li Yöneticilerle Görüştü
Haber Detayı
21 Eylül 2021 - Salı 13:48 Bu haber 2633 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP'li Yöneticilerle Görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcıları ile görüşme yaptı.
GÜNDEM Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP'li Yöneticilerle Görüştü

New York kentinde açılan Yeni Türkevi binası açılış töreni ve bir dizi proğramlara katılmak üzere ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti heyetinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcıları İsmail Faruk Aksu ve Mustafa Kalaycı ile görüşmelerde bulundu.

 

MHP'Lİ İSMAİL FARUK AKSU 2. KEZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ABD HEYETİNDE

 

2019 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump'ın başkanlığında Beyaz Saray'da gerçekleştirilen heyetlerarası toplantıya katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, dün gerçekleştirilen Yeni Türkevi binası açılış törenine katılmak için ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetinde yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcıları İsmail Faruk Aksu ve Mustafa Kalaycı ile görüşmelerde bulundu. Görüşmeye, ABD Türk Federasyon Başkanı Adil Alper Yiğiter'in de katıldığı görüldü.

 

İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları İsmail Faruk Aksu, Mustafa Kalaycı ve beraberindekileri kabul etti.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcısı, görüşme yaptı
Yorumlar
Haber Yazılımı