MHP'li Yaşar Kaba: Akşener Ülkücü Olmadığını İtiraf Etti
Haber Detayı
27 Şubat 2022 - Pazar 22:52 Bu haber 3725 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba: Akşener Ülkücü Olmadığını İtiraf Etti
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Meral Akşener'in Ülkücülük ile bağının hiç olmadığını itiraf ettiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba: Akşener Ülkücü Olmadığını İtiraf Etti

Rusya'dan alınan S400'lerden ve Rusya ile birlikte yürütülen teknolojik yatırımlardan vazgeçilmesini talep eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP'yi rüyasına yattığı Amerika'nın rotasına girdirmek isterken Ülkücülerin dik duruşu karşısında oyunu bozulan Meral Akşener'in, Amerikan'ın taleplerini dillendirerek aslında Ülkücülük ile bağının hiç olmadığını itiraf ettiğini söyledi.

 

MERAL AKŞENER'İN SİYASİ İKTİDARDAN TALEBİ

 

6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısında aldığı Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği kararlarına uyma taahhütünün ve Amerikan tezlerinin ateşli savunuculuğunu yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye, Rusya ile kurduğu asimetrik ilişki modelinden sıyrılmalı, kendisini kırılgan hale getiren S400'lerden acilen kurtulmalı, Akkuyu nükleer santralini derhal millileştirmeli, bölgesel istikrara risk oluşturabilecek Kanal İstanbul projesini durdurmalıdır.'' dedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN MERAL AKŞENER'E TEPKİ

 

MHP'yi rüyasına yattığı Amerika'nın rotasına girdirmek isterken Milliyetçi-Ülkücü Hareketin dik duruşu karşısında oyunu bozulan Meral Akşener'in karanlığa doğru yol almak üzere yelken açtığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP müdiresi yol aldığı kifayetsiz ve kemiyetsiz yol arkadaşları eşliğinde izbe bir karanlığa doğru yol almaktadır. Devşirmeye çalıştığı zillet ittifakı kombinasyonu içerisinde yanlış permütasyon hesabı yapmaktadır. Yeşertmeye çalıştığı fitne tohumları Milliyetçi-Ülkücü Hareketin dik duruşu karşısında filizlenmeden verimsiz toprağın içinde gömülü kalmıştır.'' dedi.

 

AKŞENER'İN MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET İLE GÖNÜL BAĞI ASLA OLMADI

 

Muhaliflerin iktidar dilendiği ve rüyasına yattığı Amerika'nın taleplerini dillendirerek, Ülkücü olmadığının itirafını yapan Meral Akşener'in aslında MHP'deyken bile Ülkücülük ile alakasının olmadığını hatırlatan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Eski ve eksik gömlek İP müdiresinin tatavadan anlattığı tutarsız hayali kuru laflar milletimizin nezih gönlünde asla yer bulmayacaktır. Bu sıfatsız tefrikacı, nesnesiz hayatının öznesiz günlerinde siyasi garabet halinin en gelişmiş dönemini yaşamaktadır. Sonuçta; aslına meyletmiş Amerikan rüyası gören bu müflisenin Milliyetçi-Ülkücü Hareket ile ne bir yakınlığı ne de gönül bağı asla olmamıştır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, o siyasetçi, Ülkücülük, bağının, hiç olmadığını, itiraf etti, Rusya Ukrayna, savaşı, talep etti, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı