Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı
Haber Detayı
27 Şubat 2022 - Pazar 16:57 Bu haber 2496 kez okundu
 
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı
MHP İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten Gökhan Uluç'un yerine, İlçe Muhasibi Cihan Barut'un atandığını açıkladı.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı'na yapılan atama ile ilgili MHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na, İlçe Başkanı olarak Cihan Barut atanmıştır. Hayırlı olsun, Allah mahçup etmesin. Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş olan Gökhan Uluç’a, bugüne kadar olan hizmetleri için teşekkür eder, başarılar dileriz.'' denildi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVREDEN GÖKHAN ULUÇ'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevini devreden Gökhan Uluç, görevi devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''4 yıldır şanla şerefle yürüttüğüm MHP Arnavutkoy ilçe başkanlığı görevini ilçe yönetim kurulu Üyemiz dava arkadaşım Cihan Barut başkana devretmiş bulunmaktayım. Baskanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.'' dedi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN CİHAN BARUT'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevine atanan Cihan Barut, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Mensubu ve neferi olmaktan onur ve gurur duyduğum partimde, MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevine şahsımı layık gören başta Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beye, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beye, MHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Birol Gür beye ve başarılı çalışmaları ile partimizi Arnavutköy’de layıkıyla 4 yıl bilfiil temsil eden dava arkadaşım MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Uluç Başkanımıza teşekkür ederim. Teslim aldığım bayrağı bir adım daha ileri taşımak adına yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın kollarımız, Mahalle başkanlarımız ve Ülkü Ocaklarımız ile çalışarak Lider Ülke Türkiye Hedef 2023 vizyonuna var gücümüzle hizmet edeceğiz. Arnavutköy'de MHP'yi en üst düzeyde temsil ederek Arnavutköy’de bulunan ülküdaşlarımıza ve Arnavutköylü hemşehrilerimize hizmet etmek için hazırız. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.'' dedi.

 

Resim

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve ofis görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Birol Gür, MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı, görevini yürüten, Gökhan Uluç, yerine, İlçe Muhasibi, Cihan Barut, atandı, MHP atama, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı