MHP'li Yalçın'dan Mehmet Çilingiroğlu'na Sert Tepki
Haber Detayı
07 Ekim 2020 - Çarşamba 14:54 Bu haber 3750 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Mehmet Çilingiroğlu'na Sert Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Mehmet Çilingiroğlu'na sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Mehmet Çilingiroğlu'na Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Lideri Bahçeli'nin TTB'yi deşifre etmesinin deprem etkisi oluşturduğunu belirterek, MHP'nin siyasetteki kirli ortaklıkları deşifre etmeye devam edeceğini söyledi.

 

MEHMET ÇİLİNGİROĞLU NE DEDİ?

 

Halk TV'de katıldığı bir proğramda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, "Ben Devlet Bahçeli'yi anlamış değilim. İflas etsin MHP'yi, geçsin Ak Parti'ye, orada el kaldırsın. Niye bir partisi var anlamış değilim. Bahçeli'ye saygım sonsuz. Çıkıyor diyor ki Tabipler Odası'nı kapatmamız lazım, Anayasa Mahkemesi'ni kapatmamız lazım. İmparatorluk mu kuruyorsun lan? Böyle bir şey olabilir mi ya?" demişti.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MEHMET ÇİLİNGİROĞLU'NA SERT TEPKİ

 

Mehmet Çilingiroğlu adlı sözde bilim adamı ve FETÖ’cü müptezel; CHP’nin borazanı Halk TV’de bu gece fevkalade seviyesiz, edepsiz ve ahlak dışı ifadelerle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırdı. Uzaktan yiğitlik taslamak kolay tabii. Biz bu konuda gerekeni yapar, saldırgan ve üslup mahrumu dili kökünden koparırız. Ne var ki Çilingiroğlu hayâsızı Okyanus ötesinde, ağababalarının kucağına saklanıyor.

 

BAHÇELİ'NİN TTB'Yİ DEŞİFRE ETMESİ DEPREM ETKİSİ OLUŞTURDU

 

Kabahat ondan çok, onu bizim üzerimize salarak havlatan Halk TV’de.  CHP’nin davulunu çalan bu TV kanalında, sürekli olarak çeşitli bahanelerle MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapılıyor. Hem de en seviyesiz şekilde.  Halk TV’nin son edepsizliğinin sebebi ise Genel Başkanımızın Tabipler Birliğinin kapatılması gerektiğine dair açıklamalarından duydukları endişe ve kin. Çünkü adının başında Türk sıfatı bulunan Tabipler Birliğinin yönetimi Türk düşmanlarının elinde. Başkanı Fincancı, PKK yanlısı bir militan.  Arkasında HDP’den çok CHP’nin durduğu Tabipler Birliği’ndeki bu ihanet yapılanmasını MHP Lideri Sayın Bahçeli’nin deşifre etmesi, iki partide de deprem etkisi yarattı.

 

MHP SİYASETTEKİ KİRLİ ORTAKLIKLARI DEŞİFRE ETMEYE DEVAM EDECEK

 

Bilinsin ki siyasette kirli ortaklıkları su yüzüne çıkaran MHP, daha birçok maskeyi indirip ardındaki ihanet suretlerini göstermeye devam edecek.  Sayın Genel Başkanımıza dönük tahrik kokan alçakça küfür ve saldırıya çanak tutarak FETÖ’nün it uşaklarını üzerimize saldırtan Halk TV’yi şiddetle kınıyor, bu maksatlı ve rezil yayın anlayışı hakkında işlem yapılması için ilgili mercileri göreve davet ediyoruz.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, Mehmet Çilingiroğlu, hedef alan, sert tepki
Yorumlar
Haber Yazılımı