Ak Partili Başkan Kocaispir'den MHP'ye Ziyaret
Haber Detayı
06 Ekim 2020 - Salı 21:18 Bu haber 6019 kez okundu
 
Ak Partili Başkan Kocaispir'den MHP'ye Ziyaret
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP Adana İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Partili Başkan Kocaispir'den MHP'ye Ziyaret

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP İl Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden seçilen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

MHP'NİN BAŞARILARINI KENDİ BAŞARIMIZ OLARAK GÖRÜYORUZ

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP Adana İl Başkanlığı ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Adana İl Başkanlığına yeniden seçilen Bünyamin Avcı'yı makamında ziyaret ettik. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Pozitif enerjisi, mütevazı şahsiyeti ile halkımızın çok sevdiği Bünyamin Avcı Başkanımızı, çalışma arkadaşlarını bizler de çok seviyoruz. MHP'nin başarılarını kendi başarımız olarak görüyoruz. İnşallah birlikte Adana’da halkımıza hizmet etme noktasında daha güzel işler ortaya koyacağız.'' dedi. 

 

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYELERİNİN HEPSİNİ KUCAKLIYORUZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Başkanımızı ve değerli çalışma arkadaşlarını çok seviyoruz. Sizlerin Yüreğir'de ortaya koyduğunuz başarıları kendi başarılarımız olarak görüyor ve bundan mutlu oluyoruz. Cumhur İttifakı’nın belediyelerinin hepsini kucaklıyor, hepsinin başarılarıyla bizler de gurur duyuyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Cumhur İttifakı’nın her alanda başarılı olması konusunda kararlıyız. Nazik ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Yüreğir Belediyesi, Fatih Mehmet Kocaispir, hayırlı olsun ziyareti, Ak Parti, MHP, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı