MHP'li Yalçın'dan Marksistlere: Boşuna Debelenmeyin
Haber Detayı
08 Ağustos 2021 - Pazar 20:29 Bu haber 1760 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Marksistlere: Boşuna Debelenmeyin
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, kaos tellallığı ve kışkırtıcılık yapan sözde sanatçı Marksist tetikçilerin boşuna debelendiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Marksistlere: Boşuna Debelenmeyin

Orman yangınlarından dolayı Türkiye'yi aciz göstermeye çalışan ve kaygılarını dile getirme bahanesiyle kaos tellallığı yapan sanatçıların esasen sol partilerin tetikçiliğini yapan Marksistler olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sözde sanatçılar ne kadar debelense de Türk Milletinin kendilerine itibar etmediğini söyledi.

 

BUNLAR HALKIN SANATÇISI DEĞİL MUHALEFETİN TETİKÇİLERİDİR

 

Kaos tellallığı ve kışkırtıcılık yapan sanatçıların esasen sol partilerin tetikçiliğini yapan Marksistler olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''(Kaygılıyız) konseptiyle kaos tellallığı ve kışkırtıcılık yapan sözde sanatçılar; halkın sanatçısı değil, halk düşmanı Cumhuriyet Halk Partisi'nin kadrolu tetikçileri. Başta B. AtAy olmak üzere alayı Marksist olan bu mahdut ve militan sanatçı(!) güruhunu sağdan saysanız da soldan saysanız da adetleri belli.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİ SİZİ TANIYOR. BOŞUNA DEBELENMEYİN

 

Türkiye'yi aciz gösteren sanatçıları savunan Recep İvedik tiplemesiyle tanınan Şahan Gökbakar'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi̇ Yönter'i hedef alanlara tavsiyelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Yıllardır aynı kini kusan, aynı ayrıştırıcı dili kullanan bu alil taife; şimdi de CHP'yi saran iktidar yangınına su yetiştirmeye çalışıyor. Bu da yetmiyor. Genel Başkan Yardımcımız İzzet Ulvi̇ Yönter ile aşık atmaya kalkıyorlar. Sicilli hayasızlar size sesleniyoruz: Millet sizi iyi tanıyor, sözlerinize ve siyasi görüşlerinize zerre kadar itibar etmiyor. Boşuna debelenmeyin. CHP'niz ise umutsuz vaka.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, kaos tellallığı, kışkırtıcılık yapan, sanatçılar, Marksist sanatçılar, boşuna debelenmeyin, tavsiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı