MHP'li Başkanlardan Yangınzedelere Yardım Çalışması
Haber Detayı
07 Ağustos 2021 - Cumartesi 21:14 Bu haber 3523 kez okundu
 
MHP'li Başkanlardan Yangınzedelere Yardım Çalışması
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam Belediyesi'nin yangından zarar gören vatandaşlara yardım çalışmalarına katıldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkanlardan Yangınzedelere Yardım Çalışması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yangından zarar gören vatandaşlara yardım edilmesi talimatları gereğince harekete geçen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Aladağ'ın Topallı ve Boztahta Mahallelerinde yangından zarar gören vatandaşlara yardım elini uzattı.

 

BAŞKAN AVCI VE BAŞKAN ULUDAĞ YARDIM MALZEMELERİNİN DAĞITIMINA NEZARET ETTİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yangından zarar gören vatandaşlara yardım edilmesi konusunda verdiği talimatın ardından harekete geçen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İlçe Teşkilatlarına ve MHP'li Belediye Başkanlarına yardım çağrısı yaptı. Bu kapsamda çalışmalara başlayan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye imkanlarını seferber ederken, yardım etmek isteyen vatandaşların da malzemelerini biraraya getirdi. Bu çerçevede Sarıçam İlçesi'nin Cihadiye, Hasanbeyli ve Boztepe Mahallelerindeki vatandaşlar, ihtiyaç malzemeleriyle katkı sağladı. Başkan Avcı ve Başkan Uludağ, Aladağ'ın Topallı ve Boztahta Mahallelerinde yangından zarar gören vatandaşlara yardım malzemelerinin dağıtımında bizzat bulundular.

 

BAŞKAN AVCI: PAYLAŞMAK VE ACILARI HAFİFLETMEK VİCDANİ GÖREVİMİZDİR

 

Aladağ'da çıkan orman yangınından zarar görenlere yardım malzemesi dağıtımına nezaret eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yangından zarar gören vatandaşlara yardım edilmesi konusunda verdiği talimatın ardından Teşkilatlarımız ve Belediyelerimiz ile birlikte çalışmalara başladık. Paylaşmak, acıları müştereken hafifletmek, kayıpları el birliği ile telafi etmek hem inancımızın, hem de milli kültürümüzün saygın bir vasfı, bizlere yüklediği temel bir vicdan görevidir. Bu kapsamda gayret gösteren Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.'' dedi.

 

BAŞKAN ULUDAĞ'DAN TOPALLI VE BOZTAHTA'YA YARDIM AÇIKLAMASI

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yaptığı açıklamada, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ve İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı'nın talimatlarıyla yangınından zarar gören vatandaşlarımıza yardım elimizi uzattık. Kendi imkanlarımız dışında özellikle Cihadiye, Hasanbeyli ve Boztepe mahallelerindeki hemşerilerimizin paylaşmak, kayıpları el birliği ile telafi etmek ruhuyla gönderdikleri malzemeleri de Aladağ'ın Topallı ve Boztahta Mahallelerinde yangından zarar gören vatandaşlara ulaştırdık. Yangından zarar gören 70 ailemize mutfak araç gereçleri, tüp, temizlik malzemesi, gıda ve su kolisinden oluşan yardım malzemelerini teslim ettik. Ayrıca, yangından telef olan ve Tarım İl ve İlçe Müdürlüğümüzce bildirilen keçi, koyun ve düveden eksik kalanların tamamını hemşerilerimize teslim ettik. Yine bu hayvanlara verilmek üzere hazır yem ve bir kamyon saman balyesini teslim ettik. Yine zarar gören Tarım makina ekipmanlarından Dastar, Fırfır ve Süt Makinası dağıtımını Tarım İl ve İlçe Müdürlüğümüz kontrolünde teslim ettik. Cenab-ı Allah yardımlarımızı kabul etsin. Çalışmalarımıza emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi.

 

BAŞKAN AVCI VE BAŞKAN ULUDAĞ'A NEZARET EDEN YARDIM HEYETİ

 

Aladağ'ın Topallı ve Boztahta Mahallelerinde yangından zarar gören vatandaşlara yardım dağıtılması çalışmasında, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a kalabalık bir heyet nezaret etti. MHP Adana İl Yöneticileri, MHP Aladağ İlçe Başkanı Bayram Kabak, MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Memet Sarsal, Sarıçam Muhtarlar Birliği Başkanı İsmail Güder, Sarıçam Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Dönmez ve Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri çalışmalara katıldı. Yardım heyeti, Aladağ Kaymakamı Gürkan Üçüncü ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'i, Yangın Koordinasyon Merkezi'nde ziyaret etti.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir Bilal Doğu dahil 13 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Sarıçam Belediye Başkanı, Bilal Uludağ, Aladağ, Topallı, Boz tahta, orman yangını, zarar görenlere, yardım, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı