MHP'li Kalyoncu'dan Dirençli Tarım Kentleri Önerisi
Haber Detayı
09 Ağustos 2021 - Pazartesi 09:16 Bu haber 2318 kez okundu
 
MHP'li Kalyoncu'dan Dirençli Tarım Kentleri Önerisi
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Orman yangınları ve kuraklıkla mücadelede MHP’nin Dirençli Tarım Kentleri önerisinin sorunları çözecek iyi bir yöntem olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kalyoncu'dan Dirençli Tarım Kentleri Önerisi

Orman yangınları ve kuraklıkla mücadeleye yönelik MHP'nin Dirençli Tarım Kentleri önerisinin olduğunu hatırlatan MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, iyi tarım uygulamaları, dirençli şehir uygulamaları ve suyun doğru kullanımı gibi konularda MHP’nin Dirençli Tarım Kentleri önerisinin sorunları çözecek iyi bir yöntem olduğunu söyledi.

 

MHP'Lİ KALYONCU'DAN DİRENÇLİ TARIM KENTLERİ ÖNERİSİ

 

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanvekili olarak orman yangınları ve kuraklıkla mücadelede partisinin Dirençli Tarım Kentleri önerisinin dikkate alınmasını isteyen MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Orman yangınları, kuraklıkla mücadele, iyi tarım uygulamaları, dirençli şehir uygulamaları ve suyun doğru kullanımı gibi konularda MHP’nin Dirençli Tarım Kentleri önerisi çözümdür. Dikkatle ele alınması ve uygulamaya geçirilmesi gerekmektedir. Önerimizi tekrarlıyoruz. Uygulanmalıdır. Dirençli tarım kentleri; modern kanalizasyon sistemleri, arıtma tesisleri, kaynakta ayrıştırma, modern eğitim, ulaşımda kolaylık, üretici birlikleri ile iyi tarım uygulamaları, afetlere karşı dayanıklılık, kırsal bölgenin kalkınması ve enerji tasarrufu imkanları sunmaktadır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir Milletvekili, Hasan Kalyoncu, Orman yangınları, kuraklıkla mücadele, MHP, Dirençli Tarım Kentleri, önerisi çözüm, uygulanmalı, dikkate alınmalı
Yorumlar
Haber Yazılımı