MHP'li Yalçın'dan Elazığ Mitingine Yönelik Açıklama
Haber Detayı
12 Kasım 2022 - Cumartesi 11:36 Bu haber 1430 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Elazığ Mitingine Yönelik Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Elazığ mitingi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Elazığ Mitingine Yönelik Açıklama

2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerinin yedincisini yarın Elazığ İstasyon Meydanı'nda düzenleyecek olan MHP'nin, miting öncesi hazırlıklarını tamamlamak üzere bölgede olan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Elazığ mitingine destek olacak İllerdeki Teşkilatları ziyaret ederek, 2023 seçimlerine yönelik önemli mesajlar verdi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'IN ELAZIĞ MİTİNGİ ÖCESİNDEKİ TEŞKİLAT ZİYARETLERİ

 

2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerine Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Konya, Manisa'dan sonra Elazığ'da devam edecek olan MHP'nin, miting öncesi hazırlıklarını tamamlamak üzere bölgede olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Malatya, Tunceli, Diyarbakır ve Adıyaman illerinin de destek olacağı Elazığ mitingi öncesinde MHP İl Teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. Bölgede bulunan büyük aşiret gruplarının aile toplantılarına da katılan MHP'li Yalçın, düzenlenen toplantılarda 2023 seçimlerine yönelik önemli mesajlar verdi.

 

81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikme Etkinliği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Elazığ'da düzenleyeceği miting öncesine denk geldi. Türkiye Yüzyılına Nefes temasıyla oluşturulan Hatıra Ormanı'na MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ismi verildi. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı'nda, 4 bin 25 adet fidan toprakla buluştu. 

 

MHP'nin Elazığ'da düzenleyeceği miting öncesinde, Elazığlıları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşacak olma heyecanı sardı. Sosyal medyada oluşturulan Elazığ İstasyon Meydanı tagına on binlerce kişi mesaj atarak Twitter'de Türkiye gündemini belirledi. 

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN SEÇİM HAZIRLIKLARINA YÖNELİK AÇIKLAMA

 

MHP Elazığ mitingi öncesinde MHP MYK Üyeleri ile birlikte gittiği her ilde çiçeklerle coşkuyla karşılanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Teşkilat ziyaretleri ve toplantılarda yaptığı konuşmalarda, ''Milliyetçi Ülkücü Hareket hep saha da ama yaklaşan 2023 seçimleri nedeniyle Türkiye genelinde düzenlediğimiz saha çalışmalarına hız verdik. İl, İlçe ve Köylerde düzenlediğimiz toplantıların yanısıra büyük mitingler düzenleyerek 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Bu kapsamda Pazar günü Elazığ'da vatandaşlarımızla buluşacağız. Bu çalışmalarımız, 2023 seçimlerine kadar devam edecektir. Genel Başkanımız, yönetici kadromuz insanımıza MHP olarak ne yapmaya çalıştığımızı, bugüne kadar ne yaptığımızı anlatıyor. Bir yerde hesap veriyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin ne anlama geldiğini, Cumhur ittifakının ne olduğunu anlatıyor. Geleceğe dair Türkiye'nin bir ve bütün olması adına MHP'nin planlarını izah ediyoruz. Biz gittiğimiz her yerden insanımızın gönlünü alarak geri dönüyoruz. Biz gittiğimiz her yerde araştırma şirketlerinin masa başında kalem oynatarak yaptığı tahminleri, tahminin ötesinde bir gerçeklikle bizzat müşahede ediyoruz görüyoruz.'' dedi.

 

MHP'NİN 2023 SEÇİMLERİNE YÖNELİK İKİ ÖNEMLİ STRATEJİSİ

 

2023 seçimlerine yönelik MHP'nin iki önemli stratejisinin olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''2023 secimleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, istikbali ve istiklali ile çok yakın alakalıdır. Başlangıçtan itibaren tesis ettiğimiz Cumhur İttifakı'nın ayakta durabilmesi, hayatiyetini devam ettirmesi gerekmektedir. Bunu başardığımız takdirde ülkenin geleceği ile ilgili olarak hiçbir vatandaşımızın endişesi olmayacak. Cumhur ittifakı'nın devam edeceğinden endişemiz yok, kimsenin de endişesi olmasın. Bizim zillet tabiriyle ifade ettiğimiz 6+1 diye numaralandığımız bir diğer ittifak bu ülkeye yarar sağlamaz. Seçim stratejimizin; birincisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açık ara seçtirmek, İkincisi de TBMM'de Cumhur ittifakı partilerinin nitelikli çoğunluğu kazanmasıdır. Bu amacımıza ulaşabilmek için her türlü çabayı göstereceğimize emin olunuz. Çalışmalarımızın sonuçlarını aldığımızda çok büyük umutlar beslemeye başlıyoruz. Bunun böylece devam edeceğine inanıyoruz.'' dedi.

 

ZİLLET İTTİFAKININ, CUMHUR İTTİFAKI KARŞISINDA HİÇBİR ŞANSI YOK

 

Cumhurbaşkanı adayını belirleyip tüm gücüyle sahada olan Cumhur İttifakı karşısında, henüz Cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyen Zillet İttifakının hiçbir şansının olmadığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Zillet İttifakının hala Cumhurbaşkanı adayını belirleyemediği bir ortamda, 2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerinin yedincisini düzenleyecek olan MHP, Cumhurbaşkanı adayının kim olduğunu açıkça ifade ediyor. Bu ise MHP ve Cumhur İttifakı açısından bir avantajdır. MHP'nin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. MHP, Türk Milletinin desteğiyle TBMM'de daha çok Milletvekili bulundurma hedefine ulaşacaktır. Bunu umut ediyor ve milletimize güveniyoruz. MHP, bu idealler uğruna yollara çıkmıştır ve tüm gücüyle sahadadır. Henüz Cumhurbaşkanı adayını bile belirleyemeyen ve sahada olmayan 6'lı Masa'nın, bu saatten sonra yapabileceği bir şey yoktur. İster uzlaşsınlar tek aday çıkartsınlar, ister ayrı ayrı aday çıkarsınlar. Cumhur İttifakı karşısında elde edecekleri bir başarı söz konusu değildir. Biz sahadayız çalışıyoruz, sahadan aldığımız bilgilere dayanarak bunu ifade ediyorum. Ellerinden bir şey geleceği kanaatinde değilim.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP Elazığ mitingi, öncesinde, önemli açıklama, Devlet Bahçeli, 2023 seçimleri, miting kalabalığı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı