MHP'li Avcı: Emanetlere Can Pahasına Sahip Çıkacağız
Haber Detayı
10 Kasım 2022 - Perşembe 15:28 Bu haber 1746 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Emanetlere Can Pahasına Sahip Çıkacağız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, emanetlere hiç sönmeyen hürriyet meşalesi ışığında can pahasına sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Emanetlere Can Pahasına Sahip Çıkacağız

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Atatürk'ün emanetlerine yaktığı hiç sönmeyen hürriyet meşalesi ışığında can pahasına sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN 10 KASIM MESAJI

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucusu, Milli Mücadelemizin Lideri, büyük devlet adamı, askeri deha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde rahmetle, minnetle anıyorum. Atatürk, 57 yıllık kısa hayatına büyük başarılar ve zaferler sığdırmış, ömrünü emperyalist güçlere karşı cephelerde ve Anadolu’da mücadele ile geçirmiş, mazlum milletlere ilham olmuş, aziz milletimize adını hatırlatmış, gizlenen, örselenen Türk milli kimliğini ihya etmiş en büyük Türk’tür. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi Atatürk hepimizin ortak değeri, ortak iradesi, ortak seslenişidir.'' dedi.

 

ATATÜRK'ÜN EMANETLERİNE CAN PAHASINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Atatürk'ün emanetlerine can pahasına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk aziz hatıraları, bizlere emanet ettiği kıymetli eserleri ve ilkeleri, yaktığı hiç sönmeyen hürriyet meşalesi ile sonsuza kadar gönüllerimizde yaşamaya devam edecektir. Atatürk’ün kuşkusuz en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti ve mandacılığı, teslimiyetçiliği reddeden Türk milliyetçiliğidir. Bu eşsiz hazinelere ve emanetlere canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Atatürk’ü, bu vesileyle O’nun dava ve mücadele arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum; ruhları şad olsun.'' dedi.

 

İl Başkanımız Bünyamin Avcı, İl Başkan Yardımcımız Burhan Kızıl ve İl Sekreterimiz Ahmet Kurtgöz ile birlikte, Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma törenlerine katıldı. 84. vefat yıl dönümünde #Atatürk ü saygıyla, rahmetle anıyoruz, ruhu şad olsun.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, 10 Kasım, mesajı, Atatürk, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı