MHP'li Kaba'dan Devirdiği Masaya Dönen Akşener Yorumu
Haber Detayı
06 Mart 2023 - Pazartesi 19:59 Bu haber 3753 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Devirdiği Masaya Dönen Akşener Yorumu
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, küresel çağrılarla ayağa kaldırılmaya çalışılan Altılı Masa ve Meral Akşener'in U dönüşü yapması konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Devirdiği Masaya Dönen Akşener Yorumu

İngiliz güçlerinin gazıyla yıkılan Amerikancı küresel güçlerin barıştırma çağrısı, FETÖ firarisi Savaş Genç'in önerisinin aynen kabulüyle enkaza dönmüş de olsa ayağa kaldırılmaya çalışılan Altılı Masa ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in U dönüşü yapmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, dönek ve muhteris siyasetçi olarak nitelendirdiği Meral Akşener'in, tüm yaşananların ardından masa etrafına tünemiş köstebekler ile bundan sonra nasıl ortaklığa devam edeceğini sordu.

 

ALTILI MASANIN DEVRİLMESİ KÜRESEL GÜÇLERİ TELAŞLANDIRDI

 

ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'deki muhalifleri destekleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iktidardan indirme stratejisi, Altılı Masadaki 5 siyasi partinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını kabul etmesi üzerine masayı terkeden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tutumu yüzünden çökmüştü.

 

Amerikancıların Meral Akşener'e, İngiliz güçlerinin de Kemal Kılıçdaroğlu'na daha fazla güvendiği konuşuluyordu. Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak dayatan Meral Akşener'in Altılı Masayı daha fazla domine etmesini istemeyen İngiliz güçlerinin, Kemal Kılıçdaroğlu'na gaz vererek, Meral Akşener'in masadan ayrılmasını kolaylaştırdığı konuşuluyor. Tüm bu gelişmeler üzerine telaşa kapılan küresel güçler, masayı deviren Meral Akşener'in tekrar Altılı Masaya dönmesi için harekete geçti. Altılı Masanın tekrar eski haline gelmesini isteyen Amerikalıların, İyi Parti'li siyasetçiler ve bir grup iş insanıyla görüşmeler yaptığı gündeme düştü.

 

FETÖ FİRARİSİ SAVAŞ GENÇ'TEN AKŞENER'İN MASAYA DÖNÜŞ FORMÜLÜ

 

Büyük bir gürültüyle masayı adeta tekmeleyerek deviren Meral Akşener'in Altılı Masaya dönüşü için formül öneren FETÖ firarisi Savaş Genç, ''Benim bulabildiğim son formül şu. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan vazgeçilmiyorsa Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı Yardımcısı yapılacak'' dedi.

 

FETÖ FİRARİSİ SAVAŞ GENÇ'İN ÖNERİSİNİN ALTILI MASAYA ŞART KOŞULMASI TESADÜF MÜ?

 

Altılı Masayı deviriş açıklamasını yaparken söylediği tüm lafları birer birer yutan ve masayı devirme becerisi gösterdiği için sol cenahın kendisine yaptığı ağza alınmayacak küfürleri hazmeden Meral Akşener, -tesadüf(!) olsa gerek- FETÖ firarisi Savaş Genç'in önerdiği formülü aynen Altılı Masaya dayatarak, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmasını şart koştu. Meral Akşener'in bu şartıyla, bir yıldır kamuoyunun kafasını ütüledikleri Güçlendirilmiş Parlementer Sistemden dönecek olan Altılı Masa, Güçlendirilmiş Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Sistemine geçiş yapmış olacak.

 

MERAL AKŞENER'İN U DÖNÜŞÜNE İLİŞKİN AKLA GELEN DELİ SORULAR

 

Bu formüle ''Masadaki Genel Başkanlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak'' diyen Ahmet Davutoğlu ne diyecek? Masa devrildiğinde Masadaki dört Genel Başkanı Milletvekili pazarlığı yaparak Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını kabul ettiğini söyleyen İyi Parti'li siyasetçiler, Meral Akşener'in hangi pazarlıkla Altılı Masaya döndüğünü nasıl açıklamayı düşünüyorlar? Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını aylardır dillendiren Meral Akşener, 5 gün içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına nasıl ikna oldu? En ilginci de; Altılı Masanın Kumar ve Noter Masası olduğunu söyleyen Meral Akşener, masaya dönerek Kumar ve Noter Masasına mı dönmüş oldu?  

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN MASA İLK DEVRİLDİĞİNDE MANİDAR ÖNGÖRÜ

 

Meral Akşener masayı ilk devirdiğinde; Milletinden umudunu kesmiş 6+1 gafiller masası olarak nitelendirdiği Altılı Masada bulunan siyasetçileri, sürekli patinaj yapan iş ortaklarına benzeten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Vıcık vıcık olmuş alçalan masanın eş başkanları Kılıçdaroğlu isminde birleşselerde, Kılıçdaroğlu’na ters kroşe atmaya çalışan müdire, renklerine bağladığı İmamoğlu ve Yavaş’ı hala rezervde bekletmektedir. Bu arada dublaj seçeneğini de göz ardı etmemek gerekir. Bakıp göreceğiz!'' sözleriyle; Güçlendirilmiş Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmak isteyen Meral Akşener'in, kendisinin yerine dublörlük yapması için CHP'li iki Belediye Başkanını değerlendireceğini önceden öngörmüş oldu.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN AKŞENER'İN U DÖNÜŞÜ YAPMASINA DEĞERLENDİRME

 

Altılı Masayı devirirken söylediği tüm lafları birer birer yutan ve sol cenahın kendisine yaptığı ağza alınmayacak küfürleri hazmeden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, hiçbir şey olmamış gibi masaya dönüş becerisi göstermesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Döne döne yanan, kıblesi belli olmayan İP müdiresi, baskı ve yakın markaj ile yapılan tüm ikna çabaları sonucunda Ekrem'ini ve Mansur'unu da kıramayıp, bir kaç gün önce tekmelediği 6'lı zillet masasına mecburi bir U dönüşü yapmak zorunda bırakılmıştır. Aslı astarı belli olmayan menfur söylemlerinin ardından, dönek ve muhteris bu siyasetçi bundan sonra masa etrafına tünemiş köstebekler ile nasıl ortak bir paydaşta yol izleyecek yaşayıp ögreneceğiz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, müthiş öngörüler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı