MHP'li Yalçın'dan Başbuğ Türkeş'i Hedef Alan Yazara Tepki
Haber Detayı
04 Mart 2021 - Perşembe 19:13 Bu haber 4670 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Başbuğ Türkeş'i Hedef Alan Yazara Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Başbuğ Alpaslan Türkeş ve rahmetli siyasetçileri hedef alan yazar Levent Gültekin'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Başbuğ Türkeş'i Hedef Alan Yazara Tepki

Halk TV'de katıldığı İki yorum proğramında rahmetli olan beş siyasetçiyi hedef alarak Başbuğ Alparslan Türkeş'e yönelik skandal ifadeler kullanan yazar Levent Gültekin'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Türk Milletinin sevdiklerinden nefret eden Levent Gültekin'in açıkça ilan edemediği bölücülük ve Türk düşmanlığını teşhire çalıştığını belirterek, ruhundaki hastalıkların acısını Başbuğ Alpaslan Türkeş’e ve MHP’ye düşmanlık ederek yatıştırmaya çalıştığını söyledi. 

 

YAZAR LEVENT GÜLTEKİN BAŞBUĞ TÜRKEŞ VE SİYASETÇİLER HAKKINDA NE DEDİ?

 

Halk TV'de yayınlanan İki Yorum proğramına katılarak rahmetli olan siyasetçilerden Turgut Özal, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş hakkında ''Yaşadığımız yıkımları bunlara borçluyuz. Bunlar bizim hayatımızı mahvetti'' diyen yazar Levent Gültekin, MHP'nin ve Ülkücü Hareket'in kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'e yönelik, skandal ifadeler kullanarak, ''Türkeş milliyetçilik hastalığını, ırkçılık hastalığını bu ülkenin milyonlarca evladının zihnine bolca dökmüş, sırf o milliyetçilik biz bu ülkeyi herkesten daha fazla seviyoruz tuhaflığıyla milyonlarca gencin hayatını karartmıştır, şu anda biliyorum ki onlar da benim gibi büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN LEVENT GÜLTEKİN'E CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Levent Gültekin adındaki azınlık ırkçısı gazeteci ve yazar taslağı, açıkça ilan edemediği bölücülük ve Türk düşmanlığını, duçar olduğu MHP nevrozu üzerinden teşhire çalışıyor. Hangi mahfillere hizmet ettiği belirsiz bu müstemleke tipi 'sözde' gazeteci; Türkiye gerçeklerinden uzakta, vicdanını hapsettiği bir sırça köşkte, amansız psikolojik ihtilaçlar içinde kendini paralıyor. Bir tür cinnet hâlindeki bu zavallı Gültekin; milletin sevdiklerinden nefret ediyor, değer verdiklerini kötülüyor, saygı duyduklarını tahkire yelteniyor, itibar sahiplerinin halk nezdindeki yerini kin ve nefretle taşlıyor.'' dedi.

 

RUHUNDAKİ HASTALIKLARIN ACISINI TÜRKEŞ VE MHP'YE DÜŞMANLIK EDEREK YATIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Levent Gültekin’in kulakları tırmalayan üslubu, mantık örgüsü ve akıl kırıntısından azade ifadeleri, rastgele tokatlanan dümbeleğin gürültüsüne benziyor. Gültekin; yüreğindeki karamsarlık ve tatminsizliğin, ruhundaki hastalıkların acısını merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş’e ve MHP’ye düşmanlık ederek yatıştırmaya çalışıyor. Levent Gültekin, kendine gazeteci ve yazar süsü veren medya şarlatanlarıyla fikir dolandırıcılarına pek manidar bir örnek... Bu hasta herifi adam sanıp programlarında yer veren TV kanalları da kendi ufuksuzluklarını ele veriyor.'' dedi.

 

Resim

 


   

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Başbuğ Alparslan Türkeş, hakaret eden yazar, tepki gösterdi, MHP düşmanı, Türk düşmanı, hastalıklı
Yorumlar
Haber Yazılımı