MHP'li Yalçın'dan Babacan'ın Kriz Edebiyatına Cevap
Haber Detayı
20 Ekim 2021 - Çarşamba 13:53 Bu haber 2443 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Babacan'ın Kriz Edebiyatına Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yel kayadan ne götürürse MHP muarızı devşirme siyasetçilerin MHP'ye ancak o kadar zarar verebileceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Babacan'ın Kriz Edebiyatına Cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından ağzının payı verilmesine rağmen hala kriz tellallığı yaparak hadsiz açıklamalarda bulunan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, siyaset devşirmesi Ali Babacan'ın kriz suçlaması yaptığı MHP'nin de içinde olduğu 57. Hükümet döneminde gerçekleştirilen hizmetlerin asılsız iddiaları çürütmeye yeterli olduğunu belirterek, yel kayadan ne götürürse MHP muarızı alçak dönme ve devşirme siyasetçilerin MHP'ye ancak o kadar zarar verebileceğini söyledi.

 

SİYASET DEVŞİRMESİ BABACAN KRİZ TELLALLIĞI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

 

Bir siyaset devşirmesi, Genel Başkanımız tarafından ağzının payı verildiği halde hâlâ “Bahçeli krizlerin ortağıdır” demeye ve halt etmeye devam etmektedir. Kastettiği ise bugün ve 57. Hükümet dönemidir. MHP; geçmişte yer aldığı bütün hükümetlerde verdiği hizmetlerle göz doldurmuş; Türk milletinin gözbebeği; sağduyu, itidal ve toplumsal barışın mihengi olduğunu defalarca ispatlamıştır. MHP, iktidara ortak olduğu dönemlerde; ferasetli, basiretli ve sağduyulu devlet yönetiminin sayısız örneklerini vermiştir.

 

BABACAN'IN ASILSIZ İDDİALARINI ÇÜRÜTMEYE MHP'NİN İÇİNDE OLDUĞU 57. HÜKÜMET YETERLİDİR

 

Bu siyaset döneğinin hakikatleri setretmeye dönük ve asılsız iddialarını çürütmeye, içinde MHP’nin de yer aldığı 57. hükümet yeterlidir. 57. hükümet; Türkiye’nin nazik bir döneminde, ülkede toplumsal barışı hâkim kılmak vekutuplaşmayı ortadan kaldırmak, siyasetin yelpazesindeki çeşitli kesimleri içine alan geniş tabanlı bir “millî mutabakat” kabinesi oluşturmak için bizzat Devlet Bahçeli'nin girişimiyle kurulmuştur

 

LİDER BAHÇELİ'NİN TUTUMU POLİTİKACILARA ÖRNEK OLUŞTURDU

 

57. hükümette, MHP’den zerre kadar hoşlanmadıkları hâlde Sayın Devlet Bahçeli’nin uzattığı zeytin dalına hayır diyemeyerek ön yargılarını gidermek zorunda kalan politikacıların yer aldığını bugünün siyaset kalpazanına hatırlatmakta fayda vardır. Sayın Devlet Bahçeli’nin gerek o dönemdeki gerekse bugün fevkalade saygın, ölçülü, seviyeli ve demokratik tutumu; sonraki yıllarda politikacılara örnek oluşturmuştur. Türkiye’de sosyal barış ve kutuplaşmanın yok edilmesi adına son 25 yılda Türk milliyetçileri tarafından ortaya atılmış bütün projelerde, bütün siyasi çıkışlarda “Devlet Bahçeli” imzası vardır.

 

YEL KAYADAN NE GÖTÜRÜRSE DEVŞİRMELER DE MHP'YE O KADAR ZARAR VEREBİLİR

 

Aziz milletimiz; MHP’nin toplum vicdanında sağduyuyu temsil ettiğini, birlik ve bütünlüğümüzün sigortası olduğunu, herkesin sosyal barış ve huzur ikliminde hayat sürmesini şiar edindiğimizi takdir etmektedir. Diyeceğimiz odur ki “Yel kayadan ne götürürse MHP muarızı alçak dönme ve devşirme siyasetçiler de partimize o kadar zarar verebilir.”

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, yel kayadan, ne götürürse, MHP muarızı, siyasetçiler, o kadar, zarar verir, kriz tellalı, devşirmeler, cevap, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı