Osman Diyadin: Maskeler Düşerken MHP Yükseldi
Haber Detayı
20 Ekim 2021 - Çarşamba 20:43 Bu haber 4731 kez okundu
 
Osman Diyadin: Maskeler Düşerken MHP Yükseldi
Gazeteci yazar Osman Diyadin, muhaliflerin maskesi düştükçe MHP'nin gerçek oyunun ortaya çıktığını belirterek, Bahçeli'nin Erdoğan'ı destekleme nedenini açıkladı.
MHP Haberi
Osman Diyadin: Maskeler Düşerken MHP Yükseldi

Daha önceki açıklamalarında, anket firmalarının oylarını düşük gösterdiği MHP'nin 2023 seçimlerinde çok ciddi bir şekilde patlama yapacağı öngörüsünde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, önceki öngörüsünü destekleyici bir tespit olarak Meral Akşener'in olmayan Başbakanlık peşine düşmesinden sonra maskesinin düşmesi üzerine MHP'ye dönüşler başladığına dikkat çektiği yeni açıklamasında, tüm saldırılara rağmen MHP Lideri Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında neden durduğunu açıkladı. NOT: Yazının sonundaki karikatürü lütfen dikkatle inceleyiniz!!!  

 

ALAYI BİRDEN SALDIRIRKEN MHP LİDERİ BAHÇELİ, NEDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YANINDA?

 

Cumhur İttifakı'na yönelik dışarıdan ve içeriden saldırılar devam ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında duruş nedeni konusunda değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''ABD saldırıyor. AB saldırıyor. İngiltere saldırıyor. Yunanistan saldırıyor. Fransa saldırıyor. İsrail saldırıyor. Ermeniler saldırıyor. Büyükelçiler! PKK, FETÖ! Alayı birden! Yetmiyor! İçeriden; Kemal'i, Meral'i, Ekrem'i, Ali'si, Ahmet'i, Temel'i, Selahattin'i, Pervin'i saldırıyor! Hedefleri Erdoğan ve Bahçeli. Allah yardımcıları olsun. Dört koldan saldırıp Erdoğan'ın gitmesini bekliyorlar! Neden? Çünkü Türkiye'nin yükselişini durdurmak için başka çareleri yok! Muhalefette değirmenlerine su taşıyor! Alayı birden Erdoğan'a saldırırken, hiç sordunuz mu Devlet Beye! Neden MHP tek başına Erdoğan'ın yanında duruyor? Hepsine birden ne halleri varsa gösterecekler!'' dedi.

 

MHP'YE DÖNÜŞLER BAŞLADI. 2023 SEÇİMLERİNDE MHP OY PATLAMASI YAPACAK

 

Kamuoyu araştırması yapan anket firmalarının kasıtlı olarak MHP ve Ak Parti'nin oylarını düşük göstermeye çalışırken, Meral Akşener'in olmayan Başbakanlık peşine düşmesinden sonra maskesinin düşmesi üzerine MHP'ye dönüşler başladığına dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Sipariş anketlere bakmayın! 'Ak Parti-MHP eriyor' diye algı operasyonu ile milletin kafasını karıştırıyorlar! Öyle olsa böylesine saldırıp, çıldırırlar mı? Gerçek olan şu ki bu zor şartlarda dahi; MHP  13, Ak Parti 40 bandına çok yakın Ve; Cumhurbaşkanı Erdoğan daha son sözünü söylemedi! İyi Parti'nin maskesinin düşmeye başladığı, Meral Akşener'in hayali Başbakanlık peşine düşmesinin ardından yuvaya dönüşlerin başladı. MHP'nin son aylarda oy oranının ciddi bir şekilde yükseldiğini sahada görülüyor. 2023 seçimlerin sürprizini MHP/Devlet Bahçeli yapacak! Bekleyin.'' dedi.

 

MERAL AKŞENER, HDP'Yİ KÜSTÜRMEMEK İÇİN SORUYU GEÇİŞTİRDİ

 

HDP'li sözcülerin, destekledikleri muhalif İttifak'a atfen iktidarın parçası olmaya hazırlandıklarına yönelik açıklamalarından haberi yokmuş gibi davranan Meral Akşener'in kendisine sorulan soruyu geçiştirme sebebi hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''HDP'li Mithat Sancar demiş ki; 'İktidarın bir parçası olmaya hazırlanıyoruz, bunun için şimdiden bütçe çalışmaları yapıyoruz.' Mithat Sancar'a ne cevap verir bütün siyasi varlıklarını MHP ve Ülkü Ocaklarına borçlu olan İyi Partili devlet büyükleri? Medya takip merkezleri her dakika kendilerine hizmet ederken, bu ülkede sağır sultanın bile duyduğunu halkın gözünün içine baka baka 'İlk kez sizden duyuyoruz' diyen Meral Akşener'in soruyu geçiştirmesinin sebebi nedir? Kayıtsız şartsız HDP aşkı! Aman küstürmeyelim. Diyorlar ki; HDP aman darılmasın, Pervin Buldan kırılmasın, Mithat Sancar üzülmesin, Demirtaş alınmasın, FETÖ ve PKK'ya laf edilmesin, Kavala'ya dokunulmasın, Biden'e saygı duyulsun! Ama; Erdoğan defolsun. Bahçeli devrilsin. Ülkü Ocakları kapatılsın. İşte zihniyetleri bu. Allah hiç kimseyi 'Kahrolsun PKK' diye uzun yıllar slogan atıp Türk Siyasetinde bütün varlıklarını MHP ve Ülkü Ocaklarına borçlu olupta, bugün iktidar olabilmek için MHP'yi satıp  PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye muhtaç hale düşürmesin!'' dedi.

 

HERŞEYİ ANLATAN KARİKATÜR

 

Furkan Şimşek'in karikatürünü sosyal medya hesabından paylaşan Gazeteci Yazar Osman Diyadin, ''İşte bütün mesele bu. İhanet. Çok ama çok şey anlatıyor'' dedi.

 

Resim

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, muhaliflerin, maskesi düştükçe, MHP, gerçek oyu, patlama yapacak, Devlet Bahçeli, Ak Parti, Erdoğan, anketler
Yorumlar
Haber Yazılımı