Yıldırım'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Babacan'a Tepki
Haber Detayı
19 Ekim 2021 - Salı 21:00 Bu haber 4031 kez okundu
 
Yıldırım'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Babacan'a Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, hadsizce MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan'a haddini bildirdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Babacan'a Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevap verirken hadsizliğe düşen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a haddini bildiren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, siyasi itibarını kaybedip zilletin elinde oyuncak olan ecnebi şarlatanı Ali Babacan'ın ağababalarının bile MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi diline dolamalarına ve hadsizlik yapmasına müsade etmeyeceklerini söyledi. 

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ, ALİ BABACAN HAKKINDA NE DEDİ?

 

Sürekli olarak kriz tellallığı yapan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, ''Selamsız ve sevimsiz bir siyaset devşirmesi şahsıma yönelik; 'Bahçeli krizlerin ortağıdır' demiş, halt etmiş, küçük aklının dibini sergilemiş. Ortada bir kriz yoktur, velev ki olsa bile, bundan memnun olamayız, eğer gerekiyorsa Cumhur İttifakı’nın bir ortağı olarak hesap vermemiz gerekiyorsa da seve seve veririz. Ön kapıda Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığına destek imzası verip, arka kapıyı dolanınca Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kulis yapan siyaset kalpazanları bizi anlayamaz, bizi tanımlayamaz, bizi kavrayamaz. Biz krizlerin ortağı değiliz, insanımızın dert ortağıyız, Cumhur İttifakı’nın yılmaz ortağıyız, milletimizin can beraberiyiz. Ama selamsız sabahsız siyaset düşüklerinin emin olunuz, hangi mahfillerin, hangi mihrakların, hangi milliyetsizlerin ortağı olduğunu da gayet iyi biliriz. Siyasetteki adını, sanını, unvanlarını ve müktesebatını borçlu olduğu partisine ve liderine vefasızlık yapan biliniz ki her türlü kepazeliği yapar, her türlü satışı yapar, her türlü dönüşü yapar, bugüne kadar da yapmıştır. Alnı lekeli, vicdanı rehinli bir şahsın sözleri değersiz olmakla birlikte ayaklarımızın altındadır. Varsın konuşsun siyasi fukara, konuşmakla çene eskimez, dil esnemez. Onun ve beş yaşından beri Ülkücü olduğunu ileri süren Serok Ahmet’in acilen akıl ve ruh kontrolünden geçmeleri, durum vahimse uzun bir süre yatılı olarak tutulmaları siyaset ve toplum huzuru adına tavsiyemdir, temennimdir.'' dedi.

 

ALİ BABACAN, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevap verirken hadsizliğe düşen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ''Krizlerin ortağı Sayın Bahçeli, 'krizlerin ortağı' diye kendisine hitap etmemize çok alınmış olacak ki grup toplantısında bizlere bir cevap vermiş. Üslubu malum. Daha evvel söylemiştim. Sayın Bahçeli konuşurken 18 yaşından küçükleri ekranlardan uzak tutmak lazım demiştim. Hakaretlerine cevap vermeyeceğiz. Sayın Bahçeli kriz yok diyor. Gerçekten ülkeden habersiz, ülkenin gerçeklerinden habersiz. Size ortak olduğunuz krizleri hatırlatmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM'DAN BABACAN'A SERT TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevap verirken hadsizliğe düşen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çapına bakmadan boyundan büyük laf eden Ali Babacan’a hatırlatmak isteriz; terör ve destekçileriyle alenen iş birliği yapan, Anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmeyi düşünen, fetö ağzıyla konuşan ve İngiliz haber ajansına utanmadan ülkesini peşkeş çeken sen değil misin?'' dedi.

 

SENİN GİBİ ECNEBİ ŞARLATANLARININ AĞA BABALARI BİLE HADDİNİ AŞAMAZ

 

Siyasi itibarını kaybeden Ali Babacan'ın zilletin elinde oyuncak olduğuna dikkat çeken Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Küreselci tefecilerin, IMF’ci zihniyetin Türkiye'deki mümessili olan Ali Babacan unutmamalı ki, değil senin gibi ecnebi şarlatanları, senin ağababaların bile Bilge Liderimizi diline dolayamaz, haddini aşamaz, boyundan büyük laflar edemez. Buna Türk Milleti asla müsaade etmez. Sahiplerinin görevlendirmesiyle Türkiye’de kaos iklimi oluşturmak isteyen Babacan, gayesine ulaşamayarak hüsrana uğramıştır. Siyasi itibarı ile birlikte şahsiyetini de kaybetmiş, zilletin elinde oyuncak olmuştur. Kendi değersiz, sözleri hükümsüzdür.'' dedi.

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, hadsiz, açıklamalar yapan, siyasetçiye, haddini bildirdi, ecnebi şarlatanları, MHP, Türk Milleti
Yorumlar
Haber Yazılımı