MHP'li Yalçın: Çapsız Babacan MHP ile Aşık Atamaz
Haber Detayı
25 Eylül 2021 - Cumartesi 15:03 Bu haber 1830 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Çapsız Babacan MHP ile Aşık Atamaz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Çapsız Babacan MHP ile Aşık Atamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi haksız ve hadsizce hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, hikâyeden parti başkanı olanların seslerini duyurmak için MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye ürmeye çalıştığını belirterek, çapsızlığına yanlış yerde deva arayan Ali Babacan'ın MHP ile aşık atamayacağını söyledi.

 

SESİNİ DUYURMAK İSTEYEN HİKAYEDEN PARTİ BAŞKANLARI LİDER BAHÇELİ'YE ÜRÜYOR

 

Sosyal medya hesabından, ''Krizlerin ortağı sayın Bahçeli’ye sesleniyorum: Bu ülkeyi sizin ayrıştırıcı dilinize ve zihniyetinize terk etmeyeceğiz.'' sözleriyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ne kadar hikâyeden parti başkanı varsa sesini duyurabilmek için MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye ürüyor. Bu yeteneksizlerden biri de Ali Babacan.'' dedi.

 

ÇAPSIZ ALİ BABACAN MHP İLE AŞIK ATAMAZ

 

Çapsız ve siyaset atığı olarak nitelendirdiği Ali Babacan'ın MHP ile aşık atamayacağına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Aklı başında iki kelam etmekten aciz olan Babacan, bir süredir 'krizlerin ortağı' yavesini geveleyip duruyor. Ortaklık ettiği PKK sevici zilletçilerin kritik ve kripto defolarını çamur atarak gizleyeceğini sanıyor. 'Siyaset artığı', hatta 'siyaset atığı' sıfatıyla anılan Ali Babacan, kendi çapsızlığına yanlış yerde 'deva' arıyor. MHP ile aşık atmak onun haddi değil.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alan, hikayeden başkan, çapsız, haddini bil, aşık atamaz, ürüyor, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı