MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alanlara Tepki
Haber Detayı
24 Eylül 2021 - Cuma 19:45 Bu haber 1590 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alanlara Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı kurulmadan önce yaşananlarla ilgili MHP'yi hedef alan muhaliflere sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alanlara Tepki

Muhaliflerin HDP'yi meşru görücü açıklamalarını eleştiren MHP'yi, Cumhur İttifakı kurulmadan önce yaşananları hatırlatarak hedef alıp Ak Parti ile MHP arasına nifak sokmaya çalışan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, HDP’yi meşru görüp Atatürk’e ihanet edenleri Türk Milletinin affetmeyeceğini belirterek, terör örgütüyle hangi pazarlığı yaptıklarını açıklamalarını istedi.

 

ÇETİN ARIK MHP HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP'ye yönelik eleştirilerine cevap veren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Ak Parti ile MHP'nin birbirine muhalif olduğu dönemlere ilişkin olayları hatırlatarak yaptığı açıklamada, ''Milliyetçiliği MHP'den öğrenecek değiliz. Bugün ülkemizin beka sorunu koltuk için ülkeyi ateşe atanlardır. MHP koltuk için ülkeye ateşe atmış, şimdi suç bastırmaya çalışıyor ama boşuna uğraşmasınlar. Aziz milletimiz yerli ve milli olma iddiasındaki Cumhur İttifakı'nın sahte vatanseverliğine de, içi boş milliyetçiliğine de kanmayacak.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ÇETİN ARIK'A CEVAP

 

Terör örgütünün 2016 yılında yaptığı 15 Komando'nun Şehit 54 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırısının fotoğrafı paylaşarak, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'tan cevap vermesini isteyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Çetin Arık, bu fotoğrafa çok iyi bak! Partin CHP, Kayseri’nin göbeğinde bu alçak ve kahpece saldırıyı düzenleyen terör örgütü PKK uzantısı HDP’yi meşru görüyor, mecliste olsun istiyor! Kayseri, kendisine ve Atatürk’e ihanet eden partin CHP’yi affetmeyecek! Size rağmen, Cumhur İttifakı ister içerde, ister dışarda olsun terör örgütü PKK’nın başını ezmeye ve bu alçakları tümden bitirmeye, Kandil inlerine ilerlemeye devam ediyor. Peki senin partin hangi PKK’lı teröristle nerede buluşup, ne konuştu? Yüreğiniz yetiyorsa bunu açıklayın!'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ÇETİN ARIK'A İKİNCİ CEVAP

 

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın tekrar Cumhur İttifakı kurulmadan önce yaşananları hatırlatarak cevap vermesi üzerine, ikinci kez açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''CHP Kayseri Milletvekili Sayın Çetin Arık, HDP nasıl ki PKK'nın küçük partisiyse, sizin partiniz de adeta artık PKK'nın büyük partisi haline gelmiştir. YPG'yi terör örgütü olarak görmeyen sizin genel başkanınızdır. Lafı uzatmanın lüzumu yok! PKK ile hangi pazarlığı yaptınız açıklayın.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı, kurulmadan önce, yüreğiniz yetiyors
Yorumlar
Haber Yazılımı