MHP'li Kaba'dan Ali Babacan Hakkında Önemli Açıklama
Haber Detayı
24 Eylül 2021 - Cuma 21:39 Bu haber 3589 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Ali Babacan Hakkında Önemli Açıklama
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Ali Babacan Hakkında Önemli Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi haksız ve hadsizce hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Ali Babacan'ın Türkiye'ye bıraktığı ekonomik krizin yükünü Türk Milletinin unutmadığına dikkat çekerek, Pensilvanya ırmağında yüzüp Türk Milletinin tarihine ve bilincine ihanet edenlere ülkeyi asla teslim etmeyeceklerini söyledi.

 

PENSİLVANYA IRMAĞINDA YÜZÜP TÜRK MİLLETİNİN BİLİNCİNE İHANET EDENLERE ÜLKEYİ TESLİM ETMEYİZ

 

Sosyal medya hesabından, ''Krizlerin ortağı sayın Bahçeli’ye sesleniyorum: Bu ülkeyi sizin ayrıştırıcı dilinize ve zihniyetinize terk etmeyeceğiz.'' sözleriyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Biz, gözleri açık ama şuuru kapalı Babacan'ın dilini de, zihniyetini de iyi biliriz. Serseri bir yolculuğa çıkmış, Pensilvanya ırmağında yüzen, toplumun tarihine ve bilincine ihanet eden bir zihniyete bu ülkeyi asla teslim etmeyiz.'' dedi.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET KÜRESEL PİYONLARA ASLA FIRSAT VERMEZ

 

Ali Babacan'ın Türkiye'ye bıraktığı ekonomik krizin yükünü Türk Milletinin unutmadığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Babacan'ın geçmişte bıraktığı ekonomik buhranın yükünü milletimiz hala unutmamıştır. Bir hikayesi olmayanın hatırası olmaz, hatırası olmayanın hafızası olmaz. Milliyetći- Ülkücü Hareket, etrafımızı sarmaya, içimize sızmaya çalışan küresel piyonlara asla fırsat tanımaz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Devlet Bahçeli, hedef alan
Yorumlar
Haber Yazılımı