MHP'li Varlı ve Öztuğ'dan Şehit Ailelerine Destek
Haber Detayı
25 Eylül 2021 - Cumartesi 13:22 Bu haber 3072 kez okundu
 
MHP'li Varlı ve Öztuğ'dan Şehit Ailelerine Destek
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Şehit ailelerine Pozantı Belemedik'te yemekli istişare toplantısı düzenledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı ve Öztuğ'dan Şehit Ailelerine Destek

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve Yönetiminin Belemedik'te düzenlediği yemekli istişare toplantısı, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın katılımlarıyla, Pozantı Belediye Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ VARLI’DAN ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK

 

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ'un Pozantı Belemedik’deki yemekli buluşma ve istişare toplantısına katılan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Şehit Aileleri ile sohbet edip Şehit yakınlarının sorunlarını dinledi. Vatan için hayatlarını feda eden Şehitlerin emaneti olan ailelerinin sorunlarıyla ilgilenmenin en önemli vazifeleri olduğunu belirten Varlı, Şehit ailelerinin sorunlarının çözümü noktasında her zaman ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve  yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

BAŞKAN ÖZTUĞ: ŞEHİT AİLELERİ BİZİM DE AİLEMİZDİR

 

Şehit aileleri ile istişare toplantısına katılımlarından ve desteklerinden dolayı MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı'ya, nazik ev sahipliğinden dolayı Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a teşekkür eden MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Şehit aileleri yemekli buluşma ve istişare toplantısının birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneği olduğunu belirterek, toplantının sahiplenme ve samimiyet duygusu içerisinde çok ince düşünülmüş bir etkinlik olduğunu, Aziz Vatanımız için şahadete ermiş her bir Şehidimizin ailesini MHP Çukurova İlçe Teşkilatı olarak kendi aileleri olarak gördüklerini ve sorunlarının çözümü için çalışmalarına devam etttiklerini söyledi.                                                                                                      

 

MHP’Li BAŞKAN MUSTAFA ÇAY: ŞEHİT YAKINLARINA KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

 

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ'un Pozantı Belemedik’deki yemekli buluşma ve istişare toplantısına ev sahipliği yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Şehitlerin emaneti olan ailelere hizmet etmek için tüm tesislerin kendilerine açık olduğunu belirterek, Pozantı'da yeni hizmete açtıkları Bungalov Evleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Milliyetçi Üretken Belediyeciliğe vurgu yapan Başkan Çay konuşmasının devamında toplantıya katılım sağlayan MHP Teşkilatlarına ve Şehit ailelerine teşekkür etti.

 

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKANI EMİNE KUNT VE YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR

 

Toplantıya yoğun bir katılım sağlayan Şehit aileleri adına açıklamalarda bulunan Adana Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt, ''Her zaman yanımızda olan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Çukurova’nın MHP’li çalışkan İlçe Başkanı Sayın Hasan Öztuğ ve İlçe Yönetim Kurulu'na böyle güzel bir toplantı düzenlediği için Şehit Aileleri adına teşekkür ederim. Başkan Öztuğ’u çalışmalarından dolayı tebrik ederken, toplantıya ev sahipliği yapan Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay'a teşekkür ederim.'' dedi.

 

Resim
 

Resim

 

Resim

 

Bir 6 kişi ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Adana Şehit Aileleri Derneği, Emine Kunt, Muharrem Varlı, Pozantı Belemedik, istişare toplantısı, MHP, Mustafa Çay
Yorumlar
Haber Yazılımı