MHP'li Yalçın: Bahçeli'nin Verdiği Ayar Kapak Olsun
Haber Detayı
24 Ocak 2022 - Pazartesi 09:58 Bu haber 2259 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Bahçeli'nin Verdiği Ayar Kapak Olsun
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin malum iki kişiye verdiği ayarın muhaliflere kapak olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Bahçeli'nin Verdiği Ayar Kapak Olsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Hz. Âdem ile Hz. Havva'ya cahil diyen Sezen Aksu ve Cumhurbaşkanına hakaret eden gazeteci Sedef Kabaş'a verdiği ayarın muhaliflere kapak olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Dinî değerlere saygıyı yobazlık, her türlü ahlaksızlığı çağdaşlık olarak yutturmaya çalışanlara kutsal değerlerini çiğnetmeyeceklerini ve bunlar üzerinden oy devşirmeye çalışan fırsatçı politikacı bozuntularına da meydan vermeyeceklerini söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN VERDİĞİ AYAR, ONLARA KAPAK OLSUN

 

İlk peygamber Hz. Âdem ile Hz. Havva'ya dil uzatan sanatçı müsveddesine ve T.C. Cumhurbaşkanına hakaret eden gazeteci bozuntusuna Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin verdiği ayar, başta Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP sözcülerine ve bilumum yancılarına kapak olsun.

 

MİLLİ VE DİNİ DEĞERLERİMİZE DİL UZATILMASINI HOŞ GÖREMEYİZ

 

Herhangi bir sanatı icra etmek, hiç kimseye milletimizin inançlarına saygısızlık etme ve saldırma hakkı vermez. Sanat millet içindir, insanlık içindir. Sözde çağdaşlık, sanat ve fikir özgürlüğü bahanelerine sığınılarak millî ve dinî değerlerimize dil uzatılmasını hoş görmeyiz. Dinî değerlere saygıyı yobazlık, her türlü ahlaksızlığı çağdaşlık olarak yutturmaya çalışan bir avuç "Dolçe Vita" bağımlısına kutsallarımızı çiğnetmeyiz. Bunlar üzerinden oy devşirmeye çalışan fırsatçı politikacı bozuntularına da meydan verilemez.

 

MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE SEZEN AKSU KİMİN SESİ?

 

İsmi lazım olmayan bu edepsiz sanatçı, milletten özür dileyeceğine, daha da ileri giderek suçunu bastırmak  için "Herkesin sesiyim." demiş. Oysa bu ülkede ezici çoğunluk Müslümandır. Bu sözde sanatçı ise inançlarımıza dil uzatma hakkını kendinde görecek kadar pervasızdır. O ve benzerleri; herkesin değil, Boğaz'da debdebe içinde hayat sürerken mukaddeslerimize sövmeyi sanat ve özgürlük sanan bir avuç serkeş azınlığın sesidir.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, malum iki kişiye, verdiği ayar, muhaliflere, kapak olsun, Adem ve Havva, hakaret, cahil dedi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı