Bahçeli'den Sedef Kabaş'ın Kelepçe Oyununa İlk Yorum
Haber Detayı
23 Ocak 2022 - Pazar 09:49 Bu haber 3368 kez okundu
 
Bahçeli'den Sedef Kabaş'ın Kelepçe Oyununa İlk Yorum
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten gözaltına alınıp tutuklanan Sedef Kabaş'ın ters kelepçelenme oyununa tepki gösterdi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Sedef Kabaş'ın Kelepçe Oyununa İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaret ettiğinden dolayı gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş'ın ters kelepçelenmiş numarası yapmasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zillet ittifakının yeni bir oyunu olan konuyu cepheleşme malzemesi yapmak için sıraya giren çevrelere tavsiyelerde bulundu. 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARET EDEN SEDEF KABAŞ, GÖZALTINA ALINDI

 

Tele1 TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın sunduğu Demokrasi Arenası proğramında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır hakaretlerde bulunan gazeteci Sedef Kabaş, ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bu halk çok şans verdi, çok iyi makamlara getirdi. Meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır. Görüyoruzki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz, o saray ahır olur.'' sözlerinden dolayı gözaltına alınıp tutuklandı.

 

SEDEF KABAŞ'IN TERS KELEPÇE NUMARASI DEŞİFRE OLDU

 

Gözaltına alınan Sedef Kabaş, polis aracından indirildiği sırada kameralara ters kelepçelendi algısı oluşturmak için kelepçelenmemiş ellerini bilerek arkasına götürerek parmaklarını birleştirdi. Türkiye'de ifade özgürlüğü kapsamında eleştiri yapanların ters kelepçeyle gözaltına alındığı algısını dünyaya göstermek isteyen Sedef Kabaş'ın ters kelepçe numarası, görüntülerin tamamı yayınlanınca ortaya çıktı. Sedef Kabaş'ın ters kelepçe tiyatrosu konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olayın zillet ittifakının yeni bir oyunu olduğunu söyledi. 

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN SEDEF AKBAŞ'IN TİYATROSU HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretten gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş'ın ters kelepçelenmiş numarası yapmasını zillet ittifakının yeni bir oyunu olarak değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kin ve nefretine yenilmiş, ifade ve düşünce hürriyetini tersten yorumlamış tetikçi bir gazetecinin Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı ağır ve affedilemez hakareti ne demokrasiyle, ne basın ahlakıyla, ne de hukukun evrensel ilkeleriyle bağdaşmayacak bir çarpıklık, bir çürüklüktür. Elbette kötü söz bumerang gibidir, eninde sonunda dönüp dolaşıp sahibini bulacak, hatta mahcup ve ahlaken de mahkûm edecektir. Bilhassa bu sözde gazetecinin kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırma gayretkeşliği zelil bir oyun, zillet bir tiyatrodur.'' dedi.

 

SEDEF AKBAŞ KONUSUNU CEPHELEŞME MALZEMESİ YAPANLARA TAVSİYE

 

Sedef Kabaş'ın gözaltına alındıktan sonra tutuklanması konusunu cepheleşme malzemesi yapmak için sıraya giren çevrelere uyarılarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Demokrasi saygı ve tahammül sistemidir. Bundan nasibini alamayan müfsitlerin üslubu hastalıklı, usulü hayasızlıktır. Anılan gazetecinin tutuklanmasıyla bağımsız ve tarafsız yargı süreci başlamıştır. Herkes yargı kararını sabırla beklemek ve riayet etmek durumundadır. Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı, husumetle pekişmiş anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum. Bu konuyu cepheleşme malzemesi yapmak için sıraya giren çevrelerin hesap hatası yapmaktan ve yanlışa ortak olmaktan kaçınmalarını hassaten tavsiye ediyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakaretten, gözaltına alınıp, tutuklanan, gazeteci, ters kelepçelenme, oyununa tepki, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı