MHP'li Varlı ve Öztuğ Sahaya İnerek Çalışmalara Hız Verdi
Haber Detayı
07 Haziran 2021 - Pazartesi 17:30 Bu haber 4693 kez okundu
 
MHP'li Varlı ve Öztuğ Sahaya İnerek Çalışmalara Hız Verdi
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ile birlikte sahaya inerek siyasi çalışmalarına hız verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı ve Öztuğ Sahaya İnerek Çalışmalara Hız Verdi

Salgın sürecinin sıkıntılarından dolayı siyasi çalışmaların zor olduğu bir dönemde sahaya inerek önemli ziyaretlerde bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, İlçe teşkilatı ile birlikte Cumartesi günü düzenlenen proğram kapsamında, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciği, Türk-Sağlık Sen 1 Nolu Şube Başkanlığı ve Adana Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret ettiler. 

 

VARLI VE ÖZTUĞ'DAN TÜRKİYE KAMU-SEN ADANA İL TEMSİLCİLİĞİ'NE ZİYARET

 

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ile birlikte, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciği'ni ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Durdu Mehmet Girgeç ve yönetiminden sendikal faaliyetleri konusunda aldığı bilgilerden sonra yaptığı açıklamada, ''MHP Milletvekilleri olarak, tüm kesimlerin sorunlarını dinleyerek TBMM'de çözüm üretmeye çalışıyoruz. MHP'nin çalışma yaparak gündeme getirdiği konularda, sorunların çözümüne yönelik her zaman olumlu neticeler aldık. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in, ülke yönetiminde istikrarın sağlanması için üstlendiği sorumluluğun, halkımızda ve tabanımızda teveccüh gördüğü açıkça görülüyor. Milletvekilleri olarak, bu sorumlulukla hareket edip TBMM'deki yasama çalışmalarını özenle yürütüğümüzden, başarılı neticeler elde ettik.'' dedi. 

 

MHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI HASAN ÖZTUĞ: SENDİKAMIZIN YANINDAYIZ

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciği ziyaretinde, Teşkilat çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, yaptığı açıklamada, ''MHP Çukurova İlçe Teşkilatı olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’imizin gösterdiği Lider Ülke Türkiye hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kimsesizlerin kimi, ihtiyaç sahiplerinin kimsesi olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalıştığımız gibi, bugün de Milletvekilimiz Sayın Muharrem Varlı Bey ile birlikte, aynı hassasiyetleri taşıdığımız sendikamızın sorunlarını dinlemeye, elimizden gelen desteği vermeye ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye geldik.'' dedi.

 

TÜRKİYE KAMU-SEN ADANA İL TEMSİLCİSİ GİRGEÇ: TEŞKİLATLARIMIZ İLE BİRLİKTEYİZ 

 

Ziyarete gelen MHP Heyetine, sendika faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Milliyetçi Ülkücü Teşkilatlarımız ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaya çalıştıklarını belirterek, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ'a destekleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Adana'daki hastanelerde Yetkili Sendika olmaya hak kazanan Türk Sağlık-Sen 1 Nolu Şube Başkanlığını ziyaret eden Varlı ve Öztuğ, tebrik ettikleri Şube Başkanı Serkan Oluk ve yönetiminin sorunlarını dinleyerek, her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

 

VARLI VE ÖZTUĞ'DAN ADANA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NE ZİYARET

 

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ile birlikte, Adana Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Dernek Başkanı Emine Kunt ve yönetiminden çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi aldı. Varlı ve Öztuğ’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt, çalışkanlığı ile göz dolduran MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve yönetiminin, derneğe olan desteklerinden memnun olduğunu söyledi. Ziyarette Şehitlerimiz adına Kur'an-ı Kerim okunarak, Şehitlerimiz dualarla yaâd edildi. 

 

VARLI'DAN MHP ÇUKUROVA İLÇE TEŞKİLATI'NA ZİYARET 

 

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ile birlikte, ziyaretlerini tamamlayan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Çukurova İlçe Teşkilatı'na uğrayarak, partililerle sohbet etti. Başkan Öztuğ ve İlçe Yönetiminin çalışmalarını takdir ettiğini belirten Varlı, başarılı çalışmalarına her zaman destek olmaya devam edeceğini söyledi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, MHP Çukurova İlçe Başkanı, Hasan Öztuğ, Kamusen Adana, Durdu Mehmet Girgeç, Emine Kunt, Serkan Oluk, ziyaret
Yorumlar
Haber Yazılımı