MHP'den Pazar Günü Yapılan Ara Seçim Değerlendirmesi
Haber Detayı
07 Haziran 2021 - Pazartesi 09:38 Bu haber 2370 kez okundu
 
MHP'den Pazar Günü Yapılan Ara Seçim Değerlendirmesi
Pazar günü ara seçim yapılan Güney Beldesi seçim sonuçlarına yönelik MHP'den önemli açıklamalar yapıldı.
MHP Haberi
MHP'den Pazar Günü Yapılan Ara Seçim Değerlendirmesi

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Güney Beldesi'nde pazar günü yapılan ara seçim sonuçlarını değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Feti Yıldız, anket firmalarına ve muhalefet partisi liiderlerine göndermelerde bulundu.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ'DAN SEÇİM AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Güney Beldesinde bugün  yapılan seçimde; Cumhur İttifakı Adayı Erol Karabacak açık ara farkla kazanarak Belediye Başkanı seçilmiştir.. Sayın Erol Karabacak’ı tebrik ediyor seçimlerin Güney Beldesine Hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FETİ YILDIZ'DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

 

Oy kullanılmaya başladığı sıralarda, ''Bugün bir Belde’de Belediye Başkanı  ile 764 Köy ve Mahallede Muhtarlık seçimleri yapılıyor. Bu seçim seçmen temayülünü öğrenmemize büyük katkı sağlayacaktır. Kamuoyu araştırması yaptığını iddia eden malum şirketlerin kiralık yüzünü bir kez daha hep birlikte göreceğiz.'' sözleriyle muhalefete ve anket firmalarına göndermede bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, seçim neticeleri açıklandıktan sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Afyonkarahisar Güney beldesinin belediye başkanlığı seçim sonuçları: Ak Parti adayı Erol Karabacak: 1021, CHP Adayı Faruk Özkan: 29, İyi Parti: 23, Saadet Partisi: 4, Büyük Birlik Partisi: 504 Gelecek Partisi: 17. Kamuoyu araştırma şirketlerine duyurulur.'' dedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN SP LİDERİ TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NA GÖNDERME

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Afyonkarahisar Güney beldesinin belediye başkanlığını kazanan Zilletin toplamından 14 kat fazla oy alan Erol Karabacak Bey MHP ve Ak Partinin müşterek adayıdır. Güney Beldesi Belediye Başkanı seçiminde, Saadet Partisi Adayı  4 oy almış. Bu ilginç durum bana Züğürt Aga Filmindeki seçim sahnesini hatırlattı. Temel Bey! Parti Yönetim kurulunda kaç kişi var?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili, Sadir Durmaz, Feti Yıldız, Afyonkarahisar, Sinanpaşa, Güney Beldesi, ara seçim, muhalefet, iktidar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı