MHP Ara Yerel Seçimde Tuş Olan İki Lideri Ti'ye Aldı
Haber Detayı
07 Haziran 2021 - Pazartesi 11:20 Bu haber 3841 kez okundu
 
MHP Ara Yerel Seçimde Tuş Olan İki Lideri Ti'ye Aldı
MHP, Güney Beldesi'nde bulunan Teşkilatlarının Yönetim Kurulu üye sayısı kadar bile oy alamayan muhalefet partisi liderlerini Ti'ye aldılar.
MHP Haberi
MHP Ara Yerel Seçimde Tuş Olan İki Lideri Ti'ye Aldı

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Güney Beldesi'nde pazar günü yapılan ara yerel seçim sonuçlarına göre tam bir hezimete uğrayan  muhalefet partisi liderlerinden Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu'na yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ve MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Güney Beldesi'nde bulunan Teşkilatlarının Yönetim Kurulu üye sayısı kadar bile oy alamayan muhalefet partisi liderlerini Ti'ye aldılar.

 

TÜM SİYASİ PARTİLER AÇISINDAN İBRETLİK BİR ARA YEREL SEÇİM

 

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Güney Beldesi'nde pazar günü yapılan ara yerel seçim sonuçları, tüm siyasi partiler açısından ibretlik neticeleri ortaya koydu. İktidara yürüdüklerini iddia edip her gün erken seçim isteyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, mutlaka kazanacaklarını söylediği Güney Beldesi'nde sadece 17 oy aldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise Güney Beldesi'nde bulunan Teşkilatlarının Yönetim Kurulu üye sayısı kadar bile oy alamayıp sadece 4 oy alabildi. Her gün erken seçim isteyen CHP 29 oy alırken, Ak Parti ve MHP'nin ortak olduğu Cumhur İttifakı adayı Erol Karabacak 1021 oy alarak tarihi bir fark attı. Esasen BBP'nin aldığı 504 oyu da Cumhur İttifakı'na dahil edildiğinde, neticeler tam bir ibretlik... 1500 kişilik, 2000 kişilik anketlerle Türkiye'nin siyasetine algı operasyonu yaparak, Ak Parti ve MHP'nin oylarının düştüğünü iddia eden anket firmalarının durumu ise evlere şenlik.

 

AHMET DAVUTOĞLU, GÜNEY BELDESİ SEÇİMLERİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

 

İktidara yürüdüklerini iddia edip her gün erken seçim isteyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Güney Beldesi'nde yaptığı mitingle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün Afyonkarahisar'da hemşehrilerimizle kucaklaştık. Eniştelerini, bağırlarına basan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu pazar sandığa gidecek Güney beldesindeki kardeşlerim, İnşallah Geleceği seçecek. Afyonkarahisar'da Güney Beldesi'nde Gelecek rüzgarı esiyor. Kazanacağız.'' demişti.

 

MHP'Lİ HİDAYET VAHAPOĞLU'NDAN AHMET DAVUTOĞLU'NA GÖNDERME

 

Güney Beldesi'nde Gelecek rüzgarının estiğini ve seçimi kazanacağını iddia eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu Ti'ye alan MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hamileri CHP’nin himayesinde rüzgar estirdiğini söyleyene bak sen. Cumhur İttifakının Adayı Erol Karabacak’ın 1021 oy ile açık ara Belediye Başkanlığını kazandığı Güney beldesinde 17 oy alabilmiş.'' dedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ, SP LİDERİ TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NU Tİ'YE ALDI 

 

Güney Beldesi'nde bulunan Belde Yönetim Kurulu sayısı kadar bile oy alamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu Ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Afyonkarahisar Güney beldesinin belediye başkanlığını kazanan Zilletin toplamından 14 kat fazla oy alan Erol Karabacak Bey MHP ve Ak Partinin müşterek adayıdır. Güney Beldesi Belediye Başkanı seçiminde, Saadet Partisi Adayı 4 oy almış. Bu ilginç durum bana Züğürt Aga Filmindeki seçim sahnesini hatırlattı. Temel Bey! Parti Yönetim kurulunda kaç kişi var?'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Afyonkarahisar, Sinanpaşa İlçesi, Güney Beldesi, pazar günü, yapılan seçim, muhalefet, Cumhur İttifakı, Ak Parti ve MHP, MHP, ibretlik seçim, erken seçim isteyenler
Yorumlar
Haber Yazılımı