MHP'li Vahapoğlu'ndan Ünlü Siyasetçiye Sert Tepki
Haber Detayı
06 Mart 2021 - Cumartesi 09:41 Bu haber 5346 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Ünlü Siyasetçiye Sert Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Türk milletinin siyasi mezarlığa gömdüğü siyasetçilerin hala insanları zehirlemeye çalıştığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Ünlü Siyasetçiye Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin HDP'nin kapatılması önerisini demokrasiyi zayıflatıcı bir eylem olarak görüp Cumhur İttifakı'nı hedef alan TBMM eski Başkanı ve DYP eski Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Türk milletinin siyasi mezarlığa gömdüğü siyasetçilerin hala insanları zehirlemeye çalıştığını söyledi.

 

HÜSAMETTİN CİNDORUK NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin HDP'nin kapatılması önerisi hakkında DW Türkçe'ye beyanat veren TBMM eski Başkanı ve DYP eski Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, yaptığı açıklamada, ''Parti kapatmak nafile bir iştir. Demokratik terbiyeye yakışmaz. HDP'yi kapatmaya çalışmak da yanlıştır. HDP'ye oy verenlere saygısızlıktır. Bütün seçmenlere saygısızlıktır. Siyasi tarihten ders almak, bugünün siyasetçisinin temel görevidir. Erdoğan ve Bahçeli, parti kapatma konusunda polemik yapıyor. Bu polemik Türk demokrasisini zayıflatıyor. Onlara kalsa; kendinden olmayan tüm partileri kapatacaklar. Ama soralım; seçmeni, halkı nasıl kapatacaksınız. Yapamazsınız. Bu boş işlerden vazgeçin.'' dedi.

 

MHP'Lİ HİDAYET VAHAPOĞLU'NDAN HÜSAMETTİN CİNDORUK'A CEVAP

 

HDP'nin kapatılmasını istemeyen TBMM eski Başkanı ve DYP eski Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'a sert tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bi sus be, susta adam sansınlar. Bir ayağın çukurda hala etrafını zehirliyorsun. Türkiye’nin bu hale gelmesinin müsebbiplerinin önde gelenisin. Millet seni siyasetçi mezarına gömdü sen hala insanlarımızı zehirlemeye çabalıyorsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, Devlet Bahçeli, TBMM eski Başkanı, sert tepki, adam sansınlar, sus da, bi sus, polemik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı