MHP'li Semih Yalçın'dan MHP ve Kızılelma Açıklaması
Haber Detayı
05 Mart 2021 - Cuma 13:46 Bu haber 4645 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın'dan MHP ve Kızılelma Açıklaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’yi var eden Türk milliyetçiliği ülküsünün Kızılelma hedefinin ölümsüzlüğünü sağladığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın'dan MHP ve Kızılelma Açıklaması

Bölücü ve zararlı akımların marjinalleşmesinde ve taban kaybetmesinde MHP'nin dominant karakterinin etkisine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Millî bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılmasında MHP’nin ve Lideri Devlet Bahçeli’nin katkılarının inkâr edilemeyeceğini söyledi.

 

MHP'Yİ VAR EDEN TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ ÜLKÜSÜ KIZILELMA HEDEFİNİN ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜ SAĞLAR

 

MHP’nin milleti ilelebet yaşatmayı temel alan milliyetçiliği; modern, yenilikçi ve gelişmecidir. MHP’yi var eden Türk milliyetçiliği ülküsü, bu yönüyle Türk’ün yedi bin yıllık âleme nizam verme ülküsünün devamlılığını, Kızılelma hedefinin ölümsüzlüğünü sağlamaktadır. Türkiye’de çoğu zararlı olan bölücü akımların marjinalleşmesinde ve taban kaybetmesinde Türk milliyetçiliği fikriyatının dinamizmiyle birlikte bu fikriyatın temsilcisi olan MHP’nin dominant karakteri ve özgül ağırlığı rol oynamıştır.

 

MİLLİ BİLİNCİN TOPLUMA YAYILMASINDA MHP VE BAHÇELİ'NİN KATKISI İNKAR EDİLEMEZ

 

MHP; millî vicdana sinmiş, âdeta toplumsal vicdanın ve varlık bilincinin sesi olmuştur. Temsil ettiği Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP, milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş hâli olarak tecessüm etmiştir. Ancak MHP, siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyerek gelmiştir. MHP’nin politik serüveni aynı zamanda Türkiye’nin demokratikleşme ve millî devletin olgunlaşma süreciyle de paralellik arz etmektedir. Millî bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP’nin ve saygıdeğer lideri Devlet Bahçeli’nin büyük katkılarda bulunduğu, inkâr edilemez gerçektir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP, var eden, Türk milliyetçiliği, ülküsü, Kızılelma hedefi, Kızılelma, Devlet Bahçeli, Türk Dünyası, Ülkücüler
Yorumlar
Haber Yazılımı